Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ionuţ Lupescu vrea să se implice la Dinamo. Cu bani suntem mai mulţi care am putea”. Noi detalii din Ştefan cel Mare EXCLUSIV

„Ionuţ Lupescu vrea să se implice la Dinamo. Cu bani suntem mai mulţi care am putea”. Noi detalii din Ştefan cel Mare EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare dar întâmpină probleme grave.

„Ionuţ Lupescu vrea să se implice la Dinamo. Cu bani suntem mai mulţi care am putea”. Noi detalii din Ştefan cel Mare EXCLUSIV

Dinamo a primit interdicţie la transferurile efectuate pe bani. Echipă trebuie acum să rezolve problemele financiare cauzate de Pablo Cortacero şi investitorii spanioli.

 Echipa a pierdut în instanţă procesele cu Borja Valle şi cu Rene Roman, iar acum trebuie să plătească 420.000 de euro. Isma Lopez a jucat 9 meciuri pentru Dinamo şi a părăsit echipa în ianuarie 2021. El vrea să primeasc banii pe durata întregului contract, potrivit Radio Dinamo.

Din cauza acestei speţe, echipa din Ştefan cel Mare a primit interdicţie de la FIFA la transferurile făcute pe bani, până când situţia va fi clară. Pentru ca totul să se rezolve, cei de la Dinamo au apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Ioan Andone, fostul jucător şi antrenor din Ştefan cel Mare, a vorbit despre situaţia grea prin care trece Dinamo şi a mărturisit că a vorbit cu cei din DDB.

„Cu implicarea, dacă putem, să ajutăm chiar cu bani suntem mai mulţi care am putea. Ionuţ Lupescu vrea. Am stat foarte mult de vorbă pe subiectul Dinamo. M-au sunt cei din DDB, le-am spus. Situaţia este foarte, foarte complicată. Soluţii... dacă aş ştii soluţia aş spune.


Ca să te gândeşti la soluţii. Trebuie spaniolii să le poţi da banii şi ei să plece. După care să vezi ce faci cu datoriile. Aici e. Cu datoriile care vor veni, cu jucătorii care te-au dat, ai procese cu ei la UEFA.

„Trebuie să faci un plan de afaceri să poţi să scapi de datorii”

Soluţii, e foarte greu. Dacă nu găseşti un grup de persoane care să se gândească că peste 3 ani posibil să existe un stadion nou în centrul Bucureştiului, cel mai central, dacă nu găseseşti un grup de persoane de afaceri şi să faci un plan de afaceri să poţi să scapi de datorii.

Să poţi să îţi programezi, când o să avem un stadion, o să avem şi echipa campioană, va fi foarte greu. Dacă pot, cu drag m-aş implicat, dar greu de luat o decizie, Vom vedea. Nu ştim ce ne rezervă viitorul”, a mărturisit Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.
 
Probleme pentru Dinamo! Echipa a primit interdicţie la transferurile pe bani de la FIFA! ”Este clar pusă la punct toată chestia!”
 

Afla mai multe despre: dinamoionut lupescuioan andoneddb 

viewscnt
Articole similare