Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dinamo! Echipa a primit interdicţie la transferurile pe bani de la FIFA! ”Este clar pusă la punct toată chestia!”

Probleme pentru Dinamo! Echipa a primit interdicţie la transferurile pe bani de la FIFA! ”Este clar pusă la punct toată chestia!”
Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare dar întâmpină probleme grave.

Isma Lopez, fostul fundaş spaniol din Ştefan cel Mare, a depus o plângere la FIFA, după ce şi-a cerut drepturile contractuale pe durata întregii înţelegeri. După acest lucru, Dinamo a primit interdicţie la transferurile efectuate pe bani. Echipă trebuie acum să rezolve problemele financiare cauzate de Pablo Cortacero şi investitorii spanioli.

Echipa a pierdut în instanţă procesele cu Borja Valle şi cu Rene Roman, iar acum trebuie să plătească 420.000 de euro. Isma Lopez a jucat 9 meciuri pentru Dinamo şi a părăsit echipa în ianuarie 2021. El vrea să primeasc banii pe durata întregului contract, potrivit Radio Dinamo.

Din cauza acestei speţe, echipa din Ştefan cel Mare a primit interdicţie de la FIFA la transferurile făcute pe bani, până când situţia va fi clară. Pentru ca totul să se rezolve, cei de la Dinamo au apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. 

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, crede că totul a fost pus la cale de spanioli şi l-a criticat pe Isma Lopez. 

”Spaniolii au tras la loz în plic. În câteva zile se va debloca întreaga situaţie, aceasta este procedura normală, dar nu ai cum să nu vezi intenţia rea. Să vrei toţi banii, tot, când tu ai stat două luni la club... 

Au mai existat jucători în istoria fotbalului în astfel de situaţii, dar ajungeai la o înţelegere de bun simţ. Mai ales că vorbim de situaţia asta, în condiţiile în care conaţionalii tăi (n.r. Pablo Cortacero) au distrus tot la club. Este clar pusă la punct toată chestia. În 99% din cazuri, toţi cereai o sumă acolo, se mulţumeau corect şi cinstit”, a spus Mario Nicolae, pentru GSP.  

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare