Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, anunţat titular în Inter - Empoli! Ce a scris presa din Italia

Ionuţ Radu, anunţat titular în Inter - Empoli! Ce a scris presa din Italia

Serie A

Comentarii

Meciul dintre Inter şi Empoli din Cupa Italiei se joacă astăzi, de la ora 22:00, pe Stadio Giuseppe Meazza. Ionuţ Radu este anunţat drept titular de către italieni.

Ionuţ Radu, anunţat titular în Inter - Empoli! Simone Inzaghi îi acordă o şansă 

Gazette dello Sport, unul dintre cele mai importante cotidiene din Italia, a făcut azi anunţul: Ionuţ Radu este titular în disputa dintre Inter şi Empoli din Cupa României.

Confom sursei citate anterior, Simone Inzaghi a decis să îi dea o şansă lui Radu şi l-a titularizat în disputa din această seară. 

Echipa lui Inter pentru meciul cu Empoli anunţată de Gazzetta dello Sport: Radu - D'Ambrosio, Ranocchia, Dimarco - Dumfries, Vecino, Vidal, Gagliardini, Darmian - Lautaro, Correa

 Ultima oară când fostul căpitan al naţionalei U21 apăra poarta lui Inter se întâmpla în urmă cu mai bine de opt luni, pe 12 mai 2021, la un meci cu AS Roma, scor 3-1, când echipa sa era deja campioană.

  • 0 - niciun minut nu a strâns Ionuţ Radu în acest sezon la Inter, în Serie A, UCL sau Cupa Italiei

Portarul român mai are contract cu Inter până în 2024, iar cota lui de piaţă este de 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Fotbalistul a prins doar trei meciuri în cariera sa la Internazionale Milano, actuala campioană a Italiei, însă are, în schimb, 53 de partide în Serie A, în mare parte dintre ele lăsând o impresie bună.

  • 14 selecţii are portarul Ionuţ Radu la naţionala U21.

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter 

viewscnt
Articole similare