Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu este aşteptat în La Liga! Un club din cupele europene îl vrea titular pe portarul român

Ionuţ Radu este aşteptat în La Liga! Un club din cupele europene îl vrea titular pe portarul român

Stranieri

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Real Sociedad este pe urmele lui Ionuţ Radu, pe care îl vede ca o soluţie pentru poziţia de titular în poartă.

Mundo Deportivo anunţă interesul lui Real Sociedad pentru serviciile lui Ionuţ Radu. Portarul român ar fi dorit de spanioli cât mai curând, întrucât antrenorul Imanol Aguacil doreşte să aibă lotul final încă de la întrunirea pentru noul sezon, pe 8 iulie.

Ionuţ Radu este aşteptat în La Liga!

O mutare în Spania ar putea reprezenta o oportunitate nesperată pentru Radu, care se află în umbra lui Handanovic la Inter şi va avea parte de şi mai multă competiţie pe post, după aducerea lui Alex Cordaz. Românul nu a mai fost titular de când juca la Genoa, în 2019, când forma sa bună a motivat-o pe Inter să îl răscumpere de la rivala din Serie A.

Însă, din cauza preţului de 11 milioane de euro plătit de milanezi lui Genoa pentru Radu, este foarte improbabil ca formaţia condusă de Inzaghi să îl vândă definitiv, întrucât nu şi-ar recupera investiţia. Astfel, cel mai probabil, dacă va pleca, goakeeper-ul român va fi trimis într-un nou împrumut, al cincelea de când se află pe San Siro.

În cei opt ani de când este deţinut de Inter, Radu a jucat doar trei partide pentru milanezi, dintre care două în ultimul an şi jumătate. Pentru formaţia Primavera a italienilor, acesta are 58 de apariţii.

Afla mai multe despre: ionuţ radutransfer radureal sociedadinter 

viewscnt
Articole similare