Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, plecare din Italia după 8 ani! Clubul anunţat şi Inter pregătesc mutarea pe piaţa transferurilor. Unde poate apăra românul

Ionuţ Radu, plecare din Italia după 8 ani! Clubul anunţat şi Inter pregătesc mutarea pe piaţa transferurilor. Unde poate apăra românul

Serie A

Comentarii

Cariera lui Ionuţ Radu a intrat în impas la 23 de ani. Cel care a fost liderul naţionalei U21 a României stă în umbra lui Handanovic la Inter Milano, dar italienii pregătesc o mutare care ar însemna plecarea portarului român din Italia, după opt ani petrecuţi acolo.

Ionuţ Radu nu a jucat în acest sezon din Serie A, dar a fost convocat de selecţionerul Mirel Rădoi pentru startul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Portarul român a intrat în "stand-by" după experienţa de la Genoa, din urmă cu un an, iar acum o şansă s-a ivit din Belgia. 

Ionuţ Radu poate pleca din Italia după opt ani. Unde l-ar putea trimite Inter

Portarul naţionalei României a aşteptat degeaba o şansă în acest sezon la Inter. Handanovic a fost de neclintit din poartă. Ionuţ Radu ar fi putut apăra în ultima etapă din Italia, în locul lui Handanovic, care a fost depistat pozitiv cu COVID-19, dar Inter a intrat în carantină şi momentul a fost amânat. 

În aşteptarea unei şanse care nu ar mai putea veni la Inter, acolo unde nu a primit o şansă nici măcar în Cupa Italiei, Ionuţ Radu ar putea schimba echipa. Mai mult, internaţionalul român ar putea părăsi Italia pentru prima dată după opt ani. 

Voetbalnieuws.be, care citează Inter Live, susţine că Inter Milano şi clubul belgian Brugge pregătesc transferul fundaşului Odilon Kossounou, cotat la 12 milioane de euro, iar în tranzacţie ar urma să fie inclus şi Ionuţ Radu, în condiţiile în care italienii îşi doresc să diminueze suma transferului apărătorului ivorian. 

Odilon Kossounou este văzut drept înlocuitorul lui Milan Skriniar la Inter Milabno, dar clubul din Serie A nu e dispus să plătească cele 20 de milioane de euro cerute de Brugge. Conform sursei citate, Ionuţ Radu ar urma să fie inclus în tranzacţie. 

Totuşi, dacă Ionuţ Radu va accepta, portarul român va avea pe post un concurent important. Simon Mignolet, fostul portar al lui Liverpool, este titularul postului la Brugge. 

Ionuţ Radu a fost împrumutat al Parma de Inter, dar nu a jucat la actuala echipă a lui Man şi Mihăilă, iar statusul de titular l-a avut la Genoa. 

Portarul român a debutat pentru Inter pe 14 aprilie 2016, într-un meci cu Sassuolo din Serie A, fiind şi singurul meci pentru echipă. 

 

Afla mai multe despre: ionut raduionut radu italiaionut radu interionut radu bruggetransfer ionut radu 

viewscnt
Articole similare