Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu poate părăsi Italia! Echipele din Anglia şi Franţa îl vor

Ionuţ Radu poate părăsi Italia! Echipele din Anglia şi Franţa îl vor

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) ar putea părăsi pentru prima dată Italia, după şapte ani de la venirea la juniorii lui Pergolettese. Portarul român are de luat o decizie importantă împreună cu impresarul său şi cu Inter, după ce situaţia la Genoa s-a complicat.

Noul antrenor al lui Genoa, Davide Nicola, a luat decizia de a se baza pe italianul Mattia Perin pentru restul sezonului, după ce Ionuţ Radu fusese titularul postului până în această iarnă. Un semnal important a fost primit de român la chiar primul meci oficial din acest an, atunci când Perin a fost titular în faţa lui Sassuolo, scor 2-1. 

Apoi, Davide Nicola l-a introdus pe Radu titular în meciul din Cupa Italiei cu Torino, iar mesajul antrenorului lui Genoa a fost unul clar. Perin, care a fost împrumutat de la Juventus până în vară, va apăra în campionat, iar Radu, dacă va rămâne în echipa "grifonilor", va mai prinde meciuri doar în cupă, dacă rivalul italian va fi apt. 

Italienii iau în calcul trei variante în privinţa lui Ionuţ Radu

Ionuţ Radu este doar împrumutat la Genoa de Inter până în vară, dar în această iarnă ar putea reveni mai repede la Milano, unde s-ar lovi de un alt concurent serios, Samir Handanovic. Conform Calciomercato.com, Inter l-ar putea convinge pe român să fie numărul doi în poartă şi "să fure" meserie de la portarul sloven până când va deveni numărul unu. 

O altă variantă ar putea fi împrumutul tot în Italia, la o altă echipă, care i-ar putea permite lui Radu să aibă minute şi care i-ar permite să crească. De altfel, o primă echipă din Serie A s-a arătat interesată. 

Totuşi, sursa citată susţine că această variantă e puţin probabilă, astfel că românul ar putea fi împrumutat în străinătate. 

Jurnaliştii italieni au aflat că în ultima perioadă conducerea lui Inter a purtat mai multe discuţii cu echipe din Anglia şi Franţa, fără vreo ofertă concretă pentru moment. Astfel, pentru Radu ar putea fi prima experienţă în afara Italiei, după şapte ani în care a apărat la grupele de juniori ale lui Pergolettese, Inter Milano, Avellino şi Genoa. 

135 de meciuri are în Italia Ionuţ Radu şi 162 de goluri încasate în toate competiţiile. 

 

 

Afla mai multe despre: ionut radugenoaplecare ionut radutransfer ionut raduionut radu inter milano 

viewscnt
Articole similare