Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Stroe a intervenit în ziua în care cazurile de COVID-19 s-au înmulţit în Liga 1! Vestea rea a ministrului Tineretului şi Sportului

Ionuţ Stroe a intervenit în ziua în care cazurile de COVID-19 s-au înmulţit în Liga 1! Vestea rea a ministrului Tineretului şi Sportului

Superliga

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a notat, sâmbătă, pe Facebook, că sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele nu se vor redeschide pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor. Stroe a cerut să nu se lanseze “scenarii fără temei” şi a făcut un apel la responsabilitate din partea tuturor.

"În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezenţa publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta.

Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor.

Suntem fermi în această privinţă. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică.

Îi rog pe toţi, indiferent de funcţie, de poziţia pe care o au, să fie responsabili şi să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei.

Încă putem câştiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport şi în întreaga societate", a transmis Ionuţ Stroe. 

Sâmbătă, numărul cazurilor de fotbalişti infectaţi la Dinamo a ajuns la 10. De asemenea, meciul FCSB - CFR Cluj, din Liga 1, a fost amânat, după ce Alexandru Păun a fost depistat pozitiv. 

Cazuri de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 889 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, numărul fiind un nou record zilnic. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 36.691. Totodată, s-au înregistrat 21 de noi decese, bilanţul fiind de 2.009. Un număr de 913 pacienţi cu test pozitiv s-au externat la cerere.

Afla mai multe despre: ionut stroe 

viewscnt
Articole similare