Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | FCSB - CFR Cluj, amânat! Alexandru Păun, depistat pozitiv cu COVID-19. Ce a transmis LPF

LIVE VIDEO | FCSB - CFR Cluj, amânat! Alexandru Păun, depistat pozitiv cu COVID-19. Ce a transmis LPF

FCSB

Comentarii

FCSB - CFR Cluj, care ar fi urmat să se dispute sâmbătă, de la 21:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, în play-off-ul Ligii 1, a fost amânat. Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Anunţul LPF privind FCSB - CFR

"Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene.

Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada imediat următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV, şi având în vedere situaţia medicală nou apărută, ziua şi ora la care se va disputa această partidă", a transmis LPF.

Caz de COVID-19 în Gruia: Alexandru Păun, depistat pozitiv. Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a amânat

Se înmulţesc cazurile de coronavirus în fotbalul românesc. De data aceasta, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 un jucător al formaţiei CFR Cluj. Alexandru Păun e jucătorul campioanei României depistat pozitiv.


Ceea ce altădată era un derby cu miza titlului, acum este un meci cu miză doar pentru una dintre echipe. FCSB a ieşit din lupt pentru campionat, dar CFR e umăr la umăr pentru coroana de campioană, în luptă cu U Craiova. Orice alt rezultat în afară de victorie e fatal pentru campioana din Gruia în lupta pentru titlu.

CFR are 40 de puncte şi e pe locul doi în clasament, la un singur punct în spatele Craiovei, care e lider. De partea cealaltă, FCSB se clasează pe un ruşinos loc cinci, cu doar 28 de punte şi nicio victorie în ultimele cinci partide din Liga 1.

Cu un antrenor nou, Toni Petre, după ce Bogdan Vintilă a fost îndepărtat de la cârma echipei FCSB, meciul poate fi unul şi mai greu pe CFR. Deşi e ieşită din lupta pentru titlu, vicecampioana poate juca cu mai mare ambiţie pentru ca fotbaliştii să-i demonstreze lui Petrea că merită să fie titulari.

În ultimele cinci întâlniri directe CFR a câştigat detrei ori, FCSB o dată, iar o partidă s-a terminat la egalitate, 0-0.

Echipele probabile:

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Panţîru - Olaru, Ov. Popescu, Tănase - Man, Ad. Petre, Fl. Coman
CFR: Arlauskis - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Djokovic, Bordeianu, Itu - Costache, Rondon, Omrani

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujfcsb cfrfcsb cfr clujliga 1play-off 

viewscnt
Articole similare