Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ireal: rezultatul din finala EURO, Italia - Anglia, a fost anunţat în 2013! Dovada care uimeşte în aceste ore şi cine a reuşit să parieze

Ireal: rezultatul din finala EURO, Italia - Anglia, a fost anunţat în 2013! Dovada care uimeşte în aceste ore şi cine a reuşit să parieze

EURO 2020

Comentarii

O postare a unui fan englez, care a publicat pe Twitter, în 2013, prediciţia că Anglia va fi învinsă de Italia în finala EURO 2020 la penalty-uri, face furori pe reţelele de socializare. Utilizatorul a reuşit să obţină şi profit de pe urma predicţiei sale.

Wembley a fost gazda finalei EURO 2020, dintre Italia şi Anglia, iar fanii fotbalului au stat cu sufletul la gură până la finalul loviturilor de deapartajare. Toţi, mai puţin un englez, care a prevestit, încă din urmă cu opt ani, finalistele, desfăşurarea meciului şi cea care va pleca acasă cu trofeul european. 

Duminică seara, Luke Shaw a deschis scorul în minutul 2, iar Bonucci a egalat în minutul 67. La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Predicţia unui fan englez uimeşte pe reţelele de socializare

Vedeta acestor ore de pe reţelele de socializare este Cameron: "Anglia tocmai a pierdut finala EURO 2020 în faţa Italiei la loviturile de departajare. Nu s-a schimbat nimic". O informaţie obişnuită, în urma meciului de pe Wembley, doar că postarea datează din 2013. El a strâns peste 200.000 de aprecieri şi 8.000 de comentarii la anunţul respectiv, fiind una dintre cele mai discutate postări de pe Twitter. 

Mii de utilizatori şi-au expus părerea de-a lungul anilor, iar Cameron a fost întrebat dacă a reuşit să parieze. Dezamăgit, el a recunoscut că a obţinut 61 de lire: "Normal că am făcut-o. Cu 6 lire am obţinut 61. Scenariul meu de coşmar a devenit realitate", a susţinut acesta. 

Italia, campioană europeană. Continuă aşteptarea pentru Anglia

La fel de dezamăgiţi precum Cameron au fost şi englezii care au avut aşteptări uriaşe din partea naţionalei lui Southgate. Totuşi, anumite persoane au întrecut limita şi au trecut la insulte rasiste la adresa lui Rashford, Saka şi Sancho, cei care au irosit penalty-urile. 

De cealaltă parte, pe străzile din Roma şi din Italia a fost sărbătoare. Telekom Sport a obţinut imagini cu italienii din capitală, care au celebrat un nou titlu al naţionalei. 

Afla mai multe despre: euro 2020italiaangliapredictie italia angliafan englez prezice italia angliafinala euro 2020 

viewscnt
Articole similare