Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironii din tabăra rapidiştilor, după egalul cu Dinamo! ”Întotdeauna ne-am încurcat cu echipele mici!”

Ironii din tabăra rapidiştilor, după egalul cu Dinamo! ”Întotdeauna ne-am încurcat cu echipele mici!”

Rapid

Comentarii

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1. Fotbalistul rapidist Alexandru Dandea a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-1, că formaţia sa mai are mult de muncă şi că întotdeauna s-a încurcat cu echipele mici.

”Întotdeauna ne-am încurcat cu echipele mici!”

”Azi nu am făcut un joc foarte bun. N-avem ce face, trebuie să ne mulţumim şi cu egalul, pentru că l-am smuls în ultimele minute ale partidei, începând cu terenul de joc, pentru că la ora actuală e cel mai prost din ţară. Nu putem să dăm vina doar pe teren pentru că nici noi nu am făcut ce ne-a cerut antrenorul. 

Dacă impotriva celor de la CFR am jucat perfect, azi nu ne-a ieşit nimic, cel puţin în primele 15 minute, am încercat să ieşim cu mingea de jos, dar nu s-a putut, am dat pase numai la adversar. 

Întotdeauna aşa a fost la Rapid. Întotdeauna ne-am încurcat cu echipele mici. Trebuie să fim mai concentraţi, pentru că aşa cum ne-au luat cei de la CFR de sus, poate şi în seara asta noi nu am fost fost concentraţi. 

Alex Ioniţă e un jucător foarte talentat. Uşor, uşor, o să-şi revină şi o să ajungă din nou la echipa naţională pentru că are foarte multă calitate. Îl văd zi de zi, îl ştiu de mult pentru că am fost coleg cu el şi la Astra”, a spus Dandea, la sfârşitul meciului.  

Afla mai multe despre: rapid-dinamo-dandea 

viewscnt
Articole similare