Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi va apăra Anthony Joshua titlul mondial în faţa lui Andy Ruiz jr?

Îşi va apăra Anthony Joshua titlul mondial în faţa lui Andy Ruiz jr?galerie foto

Box

Comentarii

Pe 1 iunie, la Madison Square Garden, Anthony Joshua îşi va apăra cele patru titluri mondiale la categoria grea - IBF, WBA, WBO şi IBO - împotriva lui Andy Ruiz Jr. Iniţial, Joshua trebuia să se lupte cu Jarell Miller, dar meciul a fost anulat pentru că americanul nu a primit licenţa de a boxa după ce a picat un test antidoping.

Staful britanicului s-a dat peste cap pentru a găsi repede un oponent pentru evenimentul deja fixat pentru data de 1 iunie, în SUA. Printre numele vehiculate au fost Luis Ortiz, Kubrat Pulev, Adam Kowanacki şi Manuel Charr. În cele din urmă, s-a bătut palma cu Andy Ruiz jr., care nu are un palmares impresionant, dar a început să dea declaraţii extravagante imediat cum a aflat că se va afla sub lumina reflectoarelor.

„Va fi o luptă foarte strânsă, cu doi tipi care îşi vor poci feţele. Mă voi duce acolo cu nişte mişcări pe care nu le-aţi mai văzut niciodată. Lumea mă subestimează, sunt obişnuit că asta. Toată viaţa am fost subevaluat”, a spus Ruiz jr., continuând: „Fiind atât de înalt, Joshua luptă ca un robot. Eu am stil, am viteză, mă mişc bine, nu cred că s-a mai luptat cu nimeni ca mine. Voi aduce titlurile în Mexic”. Ruiz jr. nu are decât de câştigat, bursa pentru acest meci fiind de peste 7 milioane de dolari! Meciul va fi cu siguranţă în ofertele tuturor caselor de pariuri online care funcţionează legal în România, lista lor fiind pe PariuriX.com.

Antony Joshua îşi pune la bătaie toate centurile. El nu a mai luptat din septembrie, când l-a învins pe rusul Alexander Povetkin, în faţa a 80.000 de spectatori, pe stadionul Wembley, acolo unde îl bătuse şi pe Vladimir Klitschko, făcându-l „să îşi pună mânuşile în cui”.

„Ruiz este o altfel de provocare pentru mine, una pe care o primesc cu plăcere”, a spus Joshua, care a considerat că Jarell Miller ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai drastică decât şase luni de suspendare: „Dacă am un cuţit asupra mea, intru la puşcărie. Dacă am o armă asupra mea, intru la puşcărie. Când am auzit ce pedeapsă a primit, am spus: pe bune, numai o suspendare de şase luni?”.

Ruiz jr. a avut o singură luptă cu titlul pe masă (WBO), dar a pierdut în faţa lui Joseph Parker, care, la rândul lui, a fost învins ulterior de Joshua.

 

Afla mai multe despre: publicitate 

viewscnt
Articole similare