Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Islandezii s-au documentat serios pentru duelul cu naţionala României: ”Ştim prea multe lucruri despre români!”

Islandezii s-au documentat serios pentru duelul cu naţionala României: ”Ştim prea multe lucruri despre români!”
Comentarii

Freyr Alexandersson, secundul selecţionerului Islandei Erik Hamren, a spus că meciul contra României reprezintă ”cea mai lungă pregătire a unei partide la care am participat vreodată, cea mai lungă din istoria fotbalului islandez”.

La fel ca noi, islandezii se gândesc la acest meci de la începutul anului. Partida trebuie să se dispute iniţial pe 26 martie, a fost amânată pentru prima dată pe 4 iunie şi, în cele din urmă, se va disputa pe 8 octombrie.

”Aceasta este cea mai lungă pregătire a unei partide la care am participat vreodată, cea mai lungă din istoria fotbalului islandez. Aşteptarea a fost mult prea mare. De zece luni strângem informaţii. Niciodată nu am avut atât de mult material despre o echipă. Ştim prea multe lucruri despre români.

Am plănuit acest meci de mai multe ori, am văzut, revăzut şi analizat toate înregistrările video, toate meciurile. Deţinem atâtea informaţii despre viitorii adversari, dar încă nu i-am văzut live. Au şi un nou selecţioner, va fi interesant să jucăm contra lor.”, le-a declarat jurnaliştilor nordici Freyr Alexandersson, secudul lui Erik Hamren.

Afla mai multe despre: islandaromania 

viewscnt
Articole similare