Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii anunţă: ”Ştefan Radu, singurul senator de drept care rămâne la Lazio!” Românul va continua pe Olimpico

Italienii anunţă: ”Ştefan Radu, singurul senator de drept care rămâne la Lazio!” Românul va continua pe Olimpico

Stranieri

Comentarii

Potrivit presei italiene, Lazio Roma va renunţa atât la Senand Lulic, cât şi la Marco Parolo. Ştefan Radu îşi prelungeşte contractul cu gruparea antrenată de Maurizio Sarri

Ştefan Radu a fost pe lista celor de la Internazionale Milano, dar în cele din urmă, fundaşul român a decis să rămână la Lazio.

”Radu va semna pe încă doi ani cu Lazio şi va rămâne până în 2023. Va avea 15 sezoane în Capitală. ”Il Boss” a refuzat Inter Milano, dar şi pe Simone Inzaghi şi a acceptat propunerea lui Lotito. A demonstrat încă o dată că Lazio are prioritate în viitorul său. Ţinând cont că Lulic şi Parolo pleacă, Radu rămâne singurul senator de drept care rămâne la Lazio” scrie notiziecalciomercato

412 partide pentru romani, dintre care 338 în Serie A, 25 în Cupa Italiei şi 45 în Cupele Europene. Acesta este bilanţul lui Radu Ştefan pe Olimpico: ”Cu vulturul pe piept, Radu a câştigat 6 trofee, jucând în patru din cele şase finale pe care Lazio le-a câştigat. Povestea sa începe în ianuarie 2008, atunci când Radu avea doar 21 de ani. Nimeni nu şi-a imaginat că românul va deschide unul dintre cele mai romantice capiole de dragoste din istoria clubului” mai scrie sursa citată.

Totodată, vestea rămânerii lui Radu Ştefan este una bună şi pentru Maurizio Sarri, care va putea conta astfel pe un adevărat ”wild card defensiv” în condiţiile în care Ştefan Radu poate juca atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş lateral de bandă.

 

Afla mai multe despre: ştefan radulaziointer milanosimone inzaghicaicedo,  

viewscnt
Articole similare