Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Curea, iritată de situaţia lui Ambros Martin: ”Cred că selecţionerul României ar trebui să antreneze doar naţionala, nu şi pe Gyor”

Iulia Curea, iritată de situaţia lui Ambros Martin: ”Cred că selecţionerul României ar trebui să antreneze doar naţionala, nu şi pe Gyor”

Handbal

Comentarii

Extrema echipei CSM Bucureşti, Iulia Curea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că selecţionerul României ar trebui să activeze doar la echipa naţională, nu şi la Gyor, formaţia pe care o conduce spaniolul Ambros Martin.

Jucătoarea de la CSM Bucureşti spune că nu a mai fost căutată niciodată de tehnicienii echipei naţionale după ce a născut, în urmă cu patru ani.

“Eu nu mi-am pus niciodată problema retragerii de la echipa naţională, dar au trecut mai mult de patru ani de când am născut şi nu am fost convocată. Nu te poţi autoinvita, trebuie să existe o convocare şi apoi să spui dacă revii sau nu. Eu cred că e normal ca o jucătoare de la CSM Bucureşti să fie la echipa naţională, am câştigat Liga Campionilor. Dar nu pot să judec eu cum se fac convocările. E foarte greu ca selecţionerul să urmărească toate jucătoarele române din campionatul intern, de vreme ce antrenează la Gyor. Eu cred că antrenorul naţionalei trebuie să fie doar antrenorul naţionalei. Nu poţi să fii şi la Gyor şi la naţionala României”, a declarat Curea.

Colega sa de echipă, Paula Ungureanu, s-a arătat dezamăgită de faptul că nimeni din Federaţia Română de Handbal nu a întrebat-o care este motivul pentru care a anunţat că se retrage din echipa naţională în urmă  cu un an: “Pentru mine naţionala e un capitol încheiat. Mi-am reprezentat ţara cu dragoste, dar am pus punct. Poarta e un post în care capeţi experienţă odată cu timpul, dar pentru mine e un capitol încheiat. Vreau să mă concentrez pe echipa de club. Au fost mai multe circumstanţe când am luat această decizie de a mă retrage. Ceea ce m-a frustrat a fost că la nici două ore de la anunţul de retragere federaţia a pus pe site că îmi mulţumeşte, ceea ce mă doare şi acum. Nu am vorbit cu nimeni din federaţie de atunci, nu m-a întrebat nimeni de ce mă retrag. La noi contează vârsta, la alte naţiuni, nu. E frustrant să vezi cum valorile României nu sunt apreciate. E dureros pentru că am dat tot la naţională, am făcut atâtea sacrificii”.

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucurestiromaniahandbal 

viewscnt
Articole similare