Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Cristea şi-a aflat pedeapsa, după "lovitura de K1" aplicată-n figura lui Slavko Perovic, în Dinamo - FCSB

Iulian Cristea şi-a aflat pedeapsa, după "lovitura de K1" aplicată-n figura lui Slavko Perovic, în Dinamo - FCSB

Fotbal

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis ca fundaşul central al celor de la FCSB, Iulian Cristea (25 de ani), eliminat în meciul dintre Dinamo şi FCSB, după ce l-a lovit în plină figură pe atacantul Slavko Perovic, să fie suspendat trei partide şi să primească o amendă de 5000 de lei.

Întrunită vineri, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Iulian Cristea să fie suspendat următoarele trei partide şi amendat cu 5000 de lei. În plus, atât FCSB, cât şi Dinamo, au fost amendată şi ele, cu câte 15.000 de lei, pentru incidentele petrecute în timpul partidei. În prelungirile primei reprize, Iulian Cristea l-a lovit cu piciorul în faţă pe Slavko Perovic, atacantul sârb al lui Dinamo, care a fost transportat de urgenţă la spital. În urma loviturii, Perovic s-a ales cu mai multe copci şi doi dinţi distruşi. 

"FC Dinamo 1948 vs. FC FCSB SA – Incidente, eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul CRISTEA LUCIAN IULIAN (FC FCSB)  cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 82.2 şi 3.a şi c din RD, raportat la art. 83.2.d, se sancţionează clubul FC FCSB cu o penalitate sportivă de 15.000 lei; În baza art. 82.1 şi 3 a si c, raportat la 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 Bucureşti cu o penalitate sportivă de 15.000 lei", se arată în comunicatul făcut public de LPF.

  • Iulian Cristea a ajuns la FCSB în februarie 2019, timp în care a strâns 40 de meciuri, în care a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată.
  • Fundaşul central a debutat în tricoul echipei naţionale, în partida cu Malta, scor 4-0, în preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Iulian Cristea a lipsit în ultima etapă din sezonul regulat, cu Chindia Târgovişte, va lipsi şi în prima rundă din play-off, cu FC Botoşani, dar şi în meciul din Cupa României, din faza sferturilor, pe care FCSB îl va disputa contra celor de la Hermannstadt, în deplasare.

Afla mai multe despre: iulian cristeaperovic 

viewscnt
Articole similare