Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan a anunţat în direct numele noului antrenor de la Dinamo: ”Vine mâine seară în ţară ” EXCLUSIV

Iuliu Mureşan a anunţat în direct numele noului antrenor de la Dinamo: ”Vine mâine seară în ţară ” EXCLUSIVgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan a vorbit în direct la Telekom Sport despre situaţia de la Dinamo.

Dusan Uhrin a plecat, sâmbătă, oficial, de la Dinamo. Cehul le-a transmis jucătorilor şi lui Iuliu Mureşan că nu mai rezistă şi că preferă să îşi ia la revedere de la Dinamo.

Mureşan a confirmat că antrenorul italian, Dario Bonetti, va reveni la gruparea din Ştefan cel Mare. Italianul ar urma să ajungă duminică seara în România, iar luni ar putea să semneze contractul cu Dinamo. Bonetti este unul dintre antrenorii cei mai apreciaţi de către suporterii echipei şi un tehnician care a lăsat o impresie bună în primele sale două mandate în Ştefan cel Mare:

”Am luat decizia de a aduce un antrenor care a mai fost. Să aleg între un străin şi un român. Discutând cu mai mulţi oameni apropiaţi de club, mai ales DDB, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit este Dario Bonetti. A mai fost aici, am vorbit cu el, urmează să vină mâine seară sau luni să semneze contractul. Antrenoratul e ca mersul pe bicicletă. El este un antrenor italian, bun. Va fi greu în primele etape, dar nu mi-am pierdut speranţa că vom putea face transferuri.” a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Bonetti nu ar fi la prima experienţă în Ştefan cel Mare. Italianul a mai condus-o pe Dinamo în anul 2009 şi a rămas în inimile suporterilor, fiind extrem de apreciat de către fani. 

Cine este Dario Bonetti, omul care o poate antrena din nou pe Dinamo după 9 ani

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti este un fost fundaş care a evoluat la echipe mari ale Italiei. Bonetti a început fotbalul la Brescia, dar apoi au urmat ani buni de fotbal la nivel înalt, în tricoul unor formaţii ca Roma, Sampdoria, AC Milan sau Juventus. A mai jucat pentru Verona şi SPAL, iar în naţionala Italiei a evoluat în două partide.

Ca antrenor, Dario Bonetti a început să antreneze la Sestrese în 1999. A fost apoi antrenor secund la Dundee, acolo unde principal era fratele său, Ivano Bonetti. Experienţele Potenza, Sopron (Ungaria), Gallipoli şi Juve Stabia l-au adus pentru prima dată în România în 2009. A preluat-o pe Dinamo, la care avea să revină în 2012, după ce a pregătit timp de un an naţionala de fotbal a Zambiei. În al doilea mandat e banca tehnică a ”câinilor roşii”, Bonetti a cucerit Cupa României şi Supercupa României alături de formaţia din Ştefan cel Mare. Ultima sa experienţă ca antrenor a fost acum cinci ani, tot în România, la Târgu Mureş. 

Afla mai multe despre: iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare