Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan intervine! "Nu m-a obligat nimeni, nu m-a sunat nimeni". Cum s-a produs ultima schimbare la Dinamo

Iuliu Mureşan intervine! "Nu m-a obligat nimeni, nu m-a sunat nimeni". Cum s-a produs ultima schimbare la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

S-a produs un nou şoc la Dinamo Bucureşti, odată cu schimbarea antrenorului. Administratorul special Iuliu Mureşan anunţă cum s-a ajuns la înlocuirea lui Flavius Stoican cu Dusan Uhrin.

Iuliu Mureşan: "Administratorul special are puteri foarte mari"

Pentru Telekom Sport, conducătorul din "Ştefan cel Mare" a anunţat că a ţinut cont de părerea fanilor din DDB, care l-au dorit pe Dusan Uhrin în locul lui Flavius Stoican. 

Cehul a fost prezentat oficial, iar Iuliu Mureşan a dezvăluit că fără semnătura sa nu s-ar fi produce mutarea. De altfel, le-a reamintit suporterilor că "administratorul special are puteri foarte mari". 

"Numai eu pot semna şi contractul de reziliere, şi de angajare, şi orice, aşa e în insolvenţă. Administratorul special are puteri foarte mari. La Dinamo e presiune foarte mare şi ea e făcută din multe părţi şi în primul rând de suporterii pe care Dinamo îi are. Şi sunt suporteri adevăraţi.

Pe mine nu m-a sunat nimeni niciodată din rândul suporterilor să îmi spună ceva să fac sau să nu fac. Nu poţi însă, având aşa un rol important, suporterii, să nu consideri părerea lor. Am văzut pe reţele de socializare dorinţa lor de a-l aduce pe Uhrin, justificată, pentru ultima dată când a fost.

Nu m-a obligat nimeni, nu m-a sunat nimeni, pur şi simplu am ajuns la aceeaşi concluzie ca suporterii. Noi nu ne-am gândit să nu ducem la capăt contractul cu Flavius Stoican, dar văzând că nu avansăm şi nu facem puncte, am avut discuţii multe cu Flavius, ca să ne despărţim, să mai dăm o şansă altcuiva sau echipei clubului. Să faci şoc la echipă, că aşa se face", a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport. 

Dinamo începe play-out-ul de pe 14, loc de baraj, cu nouă puncte, la opt puncte de U Craiova 1948, cea care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1, dar peste Academica Clinceni şi Gaz Metan, care ocupă locurile direct retrogradabile. 

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamo 

viewscnt
Articole similare