Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan Rakitic pleacă de la FC Barcelona şi şi-a anunţat şefii! Negocierile cu o altă superputere din La Liga au început deja

Ivan Rakitic pleacă de la FC Barcelona şi şi-a anunţat şefii! Negocierile cu o altă superputere din La Liga au început deja

FC Barcelona

Comentarii

Ivan Rakitic (31 de ani) e aproape de plecarea de la FC Barcelona. Croatul e nemulţumit de statutul său din ultima vreme, iar presa din Spania aflat că acesta negociază deja cu Atletico Madrid un eventual transfer.

Potrivit El Larguero, Rakitic e marea dorinţă a celor de la Atletico Madrid pentru sezonul viitor. Vicecampionul mondial face 32 de ani în martie şi mai are contract cu FC Barcelona până în 2021, iar situaţia sa nu e deloc confortabilă. Atleti a iniţia deja negocierile cu Ivan Rakitic, iar mutarea este posibilă la vară, când catalanii mai pot scoate nişte bani în schimbul serviciilor acestuia.

În vara trecută, şefii Barcelonei au încercat să-l includă pe Rakitic în încercarea de a-l readuce pe Neymar pe Camp Nou. În cele din urmă, acesta a rămas pe loc, iar venirea lui Frenkie de Jong i-a îngreunat situaţia. Rakitic a jucat 24 de meciuri în acest sezon la FC Barcelona, dar n-a fost un titular incontestabil. "S-au întâmplat lucruri care nu mi-au plăcut, de aceea am decis să plec! Cei care iau decizii în club ştiu deja", ar fi fost mesajul lui Rakitic pentru apropiaţi, transmis după meciul cu Levante (2-1), conform sursei citate.

Ivan Rakitic a fost transferat de FC Barcelona în vara lui 2015 de la FC Sevilla, în schimbul a 18 milioane de euro. De atunci, a adunat 292 de meciuri, a marcat de 34 de ori şi a livrat 40 de pase de gol. În palmares, acesta şi-a trecut toate trofeele care puteau fi câştigate la nivel de club, printre care Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor, dar şi toate trofeele interne din Spania.

Afla mai multe despre: ivan rakitictransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare