Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivaylo Petev nu se gândeşte la demisie, deşi Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB: ”Dacă problema e la mine, mâine plec!”

Ivaylo Petev nu se gândeşte la demisie, deşi Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB: ”Dacă problema e la mine, mâine plec!”

Superliga

Comentarii

Universitate Craiova a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără victorie în campionat, iar Ivaylo Petev a oferit explicaţiile

”Sunt mulţumit de dorinţa arătată de jucători. Nu pot să spun că nu au luptat. Arbitrul le-a făcut cadou un gol, iar noi alte două. În prima parte am avut o situaţie foarte periculoasă, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Am primit goluri în cele mai rele momente ale meciului şi a fost foarte greu să mai revenim de la 0-2.

Am încercat, dar nu am reuşit. Rezultatul e prea sever, dar asta e. Nu a fost rea tactica, am avut stabilitate, dar cartonaşele galbene primite m-au făcut să schimb la pauză. În aceste meciuri, noi am făcut cadouri adversarilor. Acest lucru trebuie să-l lucrăm, jocul în apărare.

Nu (n.r.- dacă se gândeşte la demitere)! Dacă problema e la mine, mâine plec. Nu e prima dată, şi arbitrajul a avut un rol în înfrângerea noastră”, a spus Petev, după meciul cu FCSB.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova se va deplsa pe terenul lui Sepsi.

Afla mai multe despre: ivaylo petevuniversitatea craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare