Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jack Grealish, atac cu talpa după finala EURO 2020! ”Am spus că vreau să execut!” Ce a declarat despre Southgate. ”El a decis!”

Jack Grealish, atac cu talpa după finala EURO 2020! ”Am spus că vreau să execut!” Ce a declarat despre Southgate. ”El a decis!”

EURO 2020

Comentarii

După ce Anglia a pierdut finala Campionatului European jucată pe Wembley, Jack Grealish a răbufnit.

Fotbalistul lui Aston Villa a declarat că el a dorit să execute la loviturile de la 11 metri, dar a respectat decizia antrenorului Gareth Southgate. 

”Am spus că vreau să execut!

”Am spus că vreau să execut. Antrenorul a luat atâtea decizii bune la acest turneu şi tot el a decis şi duminică. Dar nu îmi doresc ca oamenii să spună că nu am vrut să execut, când eu am spus că vreau…”, a scris Grealish pe Twitter.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare.

Pentru englezi a marcat Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro. Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

Afla mai multe despre: jack grealish-anglia-italia-finala euro 2020 

viewscnt
Articole similare