Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Harden, cedat de Rockets. Unde merge unul dintre cei mai buni marcatori ai ligii

James Harden, cedat de Rockets. Unde merge unul dintre cei mai buni marcatori ai ligii

NBA

Comentarii

După săptămâni de speculaţii, plecarea jucătorului lui Houston a fost confirmată. Acesta va fi achiziţionat de Brooklyn Nets şi va forma una dintre cele mai interesante triplete ale NBA-ului, alături de Kevin Durant şi Kyrie Irving. Cu cei trei jucători aflaţi la 31, 32 şi 28 de ani respectiv, Nets abandonează un plan de viitor şi ţinteşte succesul în următorii 2 ani.

Veniţi în vara lui 2019, Irving şi Durant nu au avut nimic de sărbătorit la sfârşitul sezonului trecut. Kyrie a încercat să îşi care echipa în playoff-uri, însă fără succes. Pe de cealaltă parte, fostul jucător de la Golden State a fost accidentat tot sezonul, dar speranţele pentru el sunt mari după revenirea sa. Celor doi li se alătură acum Harden şi, cel puţin pe hârtie, nu există echipă mai puternică în NBA. Dacă cei trei vor reuşi să se menţină sănătoşi şi în formă, nu există limite pentru ce pot reuşi împreună.

Toate detaliile trade-ului sunt încă neclare, deşi 4 echipe par a fi implicate. Celelalte schimbări notabile ar fi Victor Oladipo, care a schimbat Indiana pentru Houston, iar Caris Levert a lăsat Brooklyn pentru Indiana. Cleveland ar fi fost de asemenea implicată în acest trade, cu mai multe alegeri în draft schimbate între echipe.

Plecarea starului lui Rockets a devenit clară după rezultatul negativ obţinut în faţa celor de la Lakers pe 12.01.2021. ”Nu am fost destul de buni. Iubesc acest oraş, am făcut tot ce am putut. Situaţia aici este una nebună. Nu cred că e ceva ce poate fi îndreptat”, a declarat dezamăgit Harden după meci.

Următoare zi, în urma acestor comentarii, antrenorul Stephen Silas l-a informat pe jucătorul său lui nu se mai prezinte la antrenament. ”Credem că e cel mai bine pentru James şi pentru echipă ca el să nu mai fie prezent la antrenamente”, a declarat acesta.

Astfel, este sfârşitul unei ere atât pentru Harden, cât şi pentru Rockets, ce încheie o asociere de aproape 9 ani fără vreun succes major pentru echipă.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare