Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez s-a înţeles cu o echipă din Premier League. Plecarea de la Real Madrid va fi oficializată în câteva zile

James Rodriguez s-a înţeles cu o echipă din Premier League. Plecarea de la Real Madrid va fi oficializată în câteva zilegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Pentru James Rodriguez acestea sunt ultimele zile ca fotbalist al lui Real Madrid. Superstarul columbian s-a înţeles cu o formaţie din Premier League, iar mutarea urmează să fie oficializată.

Nu mai este niciun secret că James Rodriguez este pe lista de transferuri la Real Madrid. Zinedine Zidane nu se mai bazează pe playmaker-ul columbian, iar clubul vrea să scape de salariul său. 

Deşi Real nu a plătit o sumă deloc mică pentru el, în actualul context al pandemiei de coronavirus, suma cerută de "Los Blancos" este una modestă: 25 de milioane de euro. Cotidianul spaniol Marca anunţă că Everton s-a înţeles cu Real pentru această sumă. 

Transferul a fost facilitat şi de jucător, care, la insistentele lui Carlo Ancelotti, fostul său antrenor de la Real şi Bayern şi în prezent manager la Everton, a acceptat să îşi reducă salariu la jumătate (opt milioane de euro). Aceeaşi sursă notează că un anunţ oficial va fi făcut în zilele care urmează. 

James Rodriguez pleacă de la Real Madrid. Va juca în Premier League

Playmaker-ul columbian nu mai este în planurile lui Zinedine Zidane şi este unul dintre starurile care se află pe lista jucătorilor care vor pleca în această vară de pe "Santiago Bernabeu". Adus ca un adevărat star în 2014, de la AS Monaco, care a primit 75 de milioane de euro în schimbul columbianului, James Rodriguez s-a "pierdut" în vestiarul plin de talente uriaşe şi nu a reuşit să fie titular de drept la Los Blancos. 

Nici după împrumutul la Bayern Munchen, Rodriguez nu a reuşit să îşi asigure un loc de titular în formaţia lui Zidane. În sezonul trecut, în care Real a câştigat titlul de campioană, Rodriguez a jucat doar 14 meciuri, reuşind să marcheze doar un gol. 32 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madrideverton 

viewscnt
Articole similare