Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James s-a decis! Pleacă de la Bayern şi nu se întoarce la Real. Unde este favorit să ajungă columbianul

James s-a decis! Pleacă de la Bayern şi nu se întoarce la Real. Unde este favorit să ajungă columbianul

Bayern Munchen

Comentarii

Împrumutul lui James Rodriguez de la Real Madrid la Bayern Munchen s-a terminat, după doi ani, iar columbianul este decis să nu rămână în capitala Bavariei, dar nici să se întoarcă la Real Madrid, acolo unde a fost îndepărtat iniţial de Zinedine Zidane.

Chiar dacă decizia aparţine clubului, Bayern având timp până la jumătatea lunii iunie, 15 iunie mai exact, să achite 42 de milioane de euro în contul celor de la Real Madrid, superstarul columbian deja le-a comunicat oficialilor clubului că nu vrea să rămână şi totodată agentul său, Jorge Mendes, a început căutările pentru o nouă echipă, anunţă Sky Sports. 

Ultimul meci al lui James Rodriguez, 27 de ani, în tricoul lui Bayern Munchen ar putea fi cel din finala Cupei Germaniei, de sâmbătă. Bayern Munchen - RB Leipzig va fi sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 2. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Aceeaşi sursă notează că Juventus Torino este în pole position pentru achiziţia lui James. La Torino el ar putea să redevină coleg cu Cristiano Ronaldo, cei doi lucrând şi cu acelaşi impresar. În plus, la clubul bianconero ar putea ajunge un alt jucător de la Real Madrid, fundaşul stânga Marcelo.

65 de milioane de euro este cota de piaţă a lui James Rodriguez. 

Afla mai multe despre: james rodriguezbayern munchentransfer 

viewscnt
Articole similare