Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jan Ullrich a fost internat într-o clinică de psihiatrie, după ce a ajuns din nou în arestul poliţiei! "Nu exista altă soluţie!"

Jan Ullrich a fost internat într-o clinică de psihiatrie, după ce a ajuns din nou în arestul poliţiei! "Nu exista altă soluţie!"

Ciclism

Comentarii

Fostul ciclist Jan Ullrich, arestat vineri pentru a doua oară în decurs de o săptămână, a fost internat într-o clinică de psihiatrie, unde îi este evaluată starea de sănătate mintală, informează AFP.

“Jan Ullrich a fost internat într-o clinică de psihiatrie, vineri seară, unde starea sa de sănătate este acum evaluată de specialişti”, a declarat pentru AFP o reprezentantă a poliţiei din Frankfurt.

Ea nu a precizat cât va fi ţinut Ullrich în spital.

Jan Ullrich a fost arestat, vineri dimineaţă, la Frankfurt, după ce a agresat o prostituată cu care petrecuse noaptea într-un hotel. El a lovit-o şi a strâns-o de gât pe femeia în vârstă de 31 de ani. În momentul arestării, fostul sportiv era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor. Vineri după-amiază, Ullrich a fost pus în libertate, nefiind întrunite condiţiile necesare pentru încarcerarea sa.

După ce a ieşit din arest şi a ajuns în curtea interioară a comisariatului, Ullrich a intrat însă în panică şi a fost protagonistul unui nou incident, potrivit agenţiei dpa.

Din cauza stării sale psihice, nu a existat altă soluţie decât cea de a fi transportat cu ambulanţa la un spital de psihiatrie”, a precizat reprezentanta poliţiei.

Procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor şi vătămare corporală.

Săptămâna trecută, Jan Ullrich, câştigător al Turului Franţei în 1997, a fost arestat la Mallorca după un conflict cu vecinul său, actorul Til Schweiger. Ullrich a intrat în grădina lui Schweiger, iar apoi a provocat o bătaie. El i-a atacat pe actor şi pe invitaţii acestuia, care sărbătoareau lansarea filmului "Honey in the Head".

La începutul acestei săptămâni, Jan Ullrich anunţa că va urma un program împotriva consumului de alcool şi droguri la o clinică de dezintoxicare din Germania.

Afla mai multe despre: jan ullricharestclinicapsihiatrie 

viewscnt
Articole similare