Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jean Vlădoiu atacă după FC Argeş - CFR Cluj 0-1: "Execrabil. Trebuie să ne lase să jucăm"

Jean Vlădoiu atacă după FC Argeş - CFR Cluj 0-1: "Execrabil. Trebuie să ne lase să jucăm"

FC Argeș

Comentarii

Preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, a criticat arbitrajul după ce echipa sa a pierdut cu 1-0 în faţa campioanei CFR Cluj.

Jean Vlădoiu, după FC Argeş - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Vlădoiu consideră că CFR Cluj a fost avantajată de central. De asemenea, a afirmat că la FC Argeş nu sunt probleme cu salariile. 

”O înfrângere nemerită, am jucat foarte bine, am văzut determinare. Ne-am creat ocazii multe. Am greşit la golul încasat, dar am văzut ce mi-am dorit. Arbitrajul, execrabil.

Accept, dar când văd aceeaşi fază, pentru noi nu se dă fault, iar la noi orice atingere, imediat a fluierat, mă face să cred că lucrurile nu stau aşa cum m-am gândit eu şi cum am discutat cu foşti arbitri. Trebuie să ne lase să jucăm. 

De când am venit aici, banii au fost în cont la data pe care jucătorii au avut-o în contract. Toţi sunt plătiţi la zi. N-avem nici măcar 1 leu datorie la echipă şi aş vrea să menţionez lucrul ăsta. Sunt dezamăgit, trist.

Pe deasupra, mai văd şi acest arbitraj. Şi nu numai, şi la Mioveni am văzut. Mai sunt alte echipe defavorizate. Ok, greşeala e omenească, dar aceeaşi fază se repetă de 3-4 ori. Pentru CFR se judecă într-un fel, pentru noi într-un alt fel”, a declarat oficialul lui FC Argeş. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 18 puncte obţinute în primele şase etape. Pe locul doi şi pe poziţia a treia se află FC Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte şi un joc mai puţin.

 

Afla mai multe despre: jean vladoiufc argescfr cluj 

viewscnt
Articole similare