Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jerry Gane se desparte de Dinamo Bucureşti, după o discuţie cu Pablo Cortacero. "Eram ca în filmul Nea Mărin Miliardar!"

Jerry Gane se desparte de Dinamo Bucureşti, după o discuţie cu Pablo Cortacero. "Eram ca în filmul Nea Mărin Miliardar!"

Dinamo București

Comentarii

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre discuţia pe care a avut-o cu acţionarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, dar şi despre ce se va întâmpla cu echipa, dacă nu vor fi plătite salariile.

Jerry Gane pleacă de la Dinamo Bucureşti

Clubul Dinamo a fost preluat de un grup de investitori spanioli, în aceasă vară, iar de atunci echipa merge din rău în mai rău. Au fost aduşi jucători pe salarii foarte mari şi care nu au fost plătiţi. Cosmin Contra a fost ţi el adus pentru acest proiect, însă nu a mai putut să accepte situaţia. În locul său, a venit Jerry Gane, care acum şi el este aproape de a pleca de la Dinamo.

Jerry Gane a vorbit pentru Radio Dinamo despre situaţia de la club, dar şi despre discuţia pe care a avut-o cu Pablo Contracero.

"M-am întâlnit dimineaţă cu Pablo Cortacero. Nu ştiam dacă vine sau nu. Eram ca în filmul Nea Mărin Miliardar când l-am văzut. Nu credeam. Am stat de vorbă 15 minute cu el. Când ai echipă, nu ai vacanţă.

Trebuie să reglăm nişte lucruri, este diferit în acest an. Vă pot spune că în acest moment nu am nicio confirmare sau o infirmare să nu rămân. Am un contract, am semnat pe 2 ani. Dar, ori râmâi unde eşti dorit, ori pleci. Dar îmi doresc să rămân.

Mă bucur că sunt aici şi mă simt foarte bine. Reunirea va fi delicată. Ştiu ce am simţit zilele acestea, ştiu ce discuţii am avut cu ei după meciul cu Academica. Dacă nu se vor plăti salarii până la reunire, nu ştiu câţi vor reveni.

Cei care au decis să plece au alt statut, jucătorul român trebuie să apeleze la alte instanţe. Dar, chiar dacă revin, problema este mentală. Dacă nu se vor plăti salariile, va fi aşa un val de plecări. Camara este împrumutat.

El şi-ar dori să rămână pentru club sau suporteri. E un băiat de grup. Are mereu zâmbetul pe buze. Mi-a spus că depinde ce se va întâmpla cu situaţia financiară. Mejias mi-a spus că şi-ar dori să rămână, dar depinde de plata salariilor.

Dacă nu intră banii, se termină tot. Nu vreau să mă gândesc că nu se va întâmpla ceva bun în aceste zile.", a spus Jerry Gane la Radio Dinamo.

Dinamo se află pe locul 10 din Liga 1, cu 16 puncte obţinute, după 15 meciuri jucate.

Afla mai multe despre: dinamo jerry gane 

viewscnt
Articole similare