Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jimmy rămâne Modest(e). Secund la două echipe, le-a calificat pe amândouă în 16-imile Cupei Franţei

Jimmy rămâne Modest(e). Secund la două echipe, le-a calificat pe amândouă în 16-imile Cupei Franţei

Fotbal

Comentarii

Jimmy Modeste, fost fotbalist profesionist, care a trecut în carieră şi pe la Brest, este acum antrenor secund la două echipe, Entente Sannois-Saint-Gratien şi Noisy-le-Grand. Weekend-ul trecut, el a trăit o experienţă extraordinară ca tehnician, reuşind calificarea în 16-imile de finală ale Cupei Franţei cu ambele formaţii.

Entente SSG, din liga a treia, a reuşit, sâmbătă, o victorie de răsunet, scor 1-0, în faţa formaţiei Montpellier, locul 4 în Ligue 1, în timp ce Noisy-le-Grand, dintr-o ligă regională (divizia a şasea), a eliminat, duminică, echipa din liga a II-a Gazelec Ajaccio, cu scorul de 2-1.

"Chiar nu am cuvinte, sunt obosit şi golit nervos... Niciodată nu mi-aş fi imaginat să trăiesc ceea ce am trăit în aceste două zile", a declarat el pentru Le Parisien.

Noisy-le-Grand este "un club sută la sută amator, toată lumea munceşte împreună, e prima dată când ei trăiesc o asemenea aventură şi asta s-a simţit când se apropia meciul", a precizat el.

"La Entente, săptămâna a fost mai liniştită decât la Noisy-le-Grand, unde a fost o mare efervescenţă", a adăugat "dublul" tehnician. 

Pentru Modeste urmează alte emoţii, tragerea la sorţi a partidelor din 16-imile de finală ale Cupei Franţei.

Afla mai multe despre: jimmy modestecupa frantei 

viewscnt
Articole similare