Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joachim Low: "Spania este o combinaţie dintre Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid!" Germania - Spania e LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la 21:45

Joachim Low: "Spania este o combinaţie dintre Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid!" Germania - Spania e LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la 21:45
Comentarii

Naţionala Spaniei are caracteristicile primelor trei cele mai bune echipe din La Liga, după spusele antrenorului german, Joachim Low.

El îşi pregăteşte formaţia pentru meciul amical împotriva Spaniei de vineri seară în Dusseldorf. Înaintea jocului, a vorbit despre selecţionata Spaniei  pe care o consideră o candidată importantă pentru trofeul Cupei Mondiale din vară. "Atletico joacă un fobtal bun care se bazează pe rezistenţa fizică, Real Madrid este foarte dinamică, iar Barcelona are mai mult un joc de posesie". a scos în evidenţă Low.

Germania - Spania e LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la 21:45

"Echipa Spaniei combină toate aceste virtuţii. Sunt nişte adversari foarte buni. Practic, ei sunt printre echipele favorite de la Campionatul Mondial, chiar dacă au fost eliminaţi, într-un mod ghinionist, în  faza grupelor în 2014".



Antrenorul neamţ a insistat că meciul de vineri nu poate fi neapărat o viitoare semi-finală la Cupa Mondială între cele două naţionale. "Într-o Cupă Mondială multe lucruri se pot întâmpla,fapt ce determină toate meciurile din competiţie. În cazul în care o vom întâlni pe Spania, indiferent de etapă, sunt sigur că va fi un meci foarte dificil".

Afla mai multe despre: spaniagermania,  

viewscnt
Articole similare