Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta, anunţ despre Dembele, după speculaţiile din jurul agentului său: "Încercăm să-l convingem"

Joan Laporta, anunţ despre Dembele, după speculaţiile din jurul agentului său: "Încercăm să-l convingem"

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a vorbit din nou despre reînnoirea contractului lui Ousmane Dembele (24 de ani), unul dintre cei mai improtanţi fotbalişti rămaşi în lotul catalanilor.

În condiţiile în care presa din Spania a avansat faptul că agentul lui Dembele trage de timp şi îl propune pe francez la mai multe cluburi importante din Europa atunci când va rămâne liber, în vara lui 2022, Joan Laporta a făcut un nou anunţ în ceea ce priveşte semnarea unui nou contract.

Francezul vrea să rămână la FC Barcelona, dar încă nu a semnat noul contract. Părţile se află în negocieri: "Suntem în relaţii bune, discutăm cu agentul său. Ousmane vrea să rămână. E un jucător care ne interesează foarte tare. Când va juca, va fi fundamental pentru echipă, aşa crede şi antrenorul. Ferit de accidentări, va fi important în acest sezon. A demonstrat şi încercăm să-l convingem să semneze!", a spus Joan Laporta la conferinţa de presă organizată cu ocazia reînnoirii contractului lui Pedri.

Ousmane Dembele a fost transferat la FC Barcelona în vara lui 2017, pentru 115 milioane de euro, şi mai are contract până în vara lui 2022.

 

 

Afla mai multe despre: joan laportafc barcelonadembelecontract 

viewscnt
Articole similare