Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joi e zi plină la Telekom Sport. Supercupa Europei, meciuri de gală din Liga Campionilor la handbal, Top Interviuri şi emisiuni interesante te vor ţine cu ochii pe noi!

Joi e zi plină la Telekom Sport. Supercupa Europei, meciuri de gală din Liga Campionilor la handbal, Top Interviuri şi emisiuni interesante te vor ţine cu ochii pe noi!
Comentarii

Joi e o zi specială pe canalele Telekom Sport. Posturile noastre transmit Supercupa Europei, Bayern - Sevilla, dar şi meciuri importante din Liga Campionilor la handbal masculin. De asemenea, veţi putea urmări emisiunea Top Interviuri cu Alexandru Săbău, în care Tibor Selymeş povesteşte lucruri interesante şi inside-uri din cariera sa de fotbalist şi antrenor. Telekom Sport te ţine la curent şi cu meciurile echipelor româneşti din preliminariile Europa League.

Maratonul de la Telekom Sport începe la ora 19:00, cu emisiunea Sport Report, în care vor fi prefaţate meciurile echipelor româneşti din preliminariile Europa League. FCSB joacă împotriva lui Slovan Liberec, de la ora 20:30, în timp ce CFR Cluj întâlneşte Djurgardens în deplasare, de la ora 20:00.

De la 19:45, pe Telekom Sport 2 şi Telekom Sport 4 vor putea fi urmărite meciurile Kiel - Nantes, respectiv Veszprem - Zagreb din Liga Campionilor la handbal masculin.

De la 21:00, pe Telekom Sport 1 va începe emisiunea dedicată Supercupei Europei dintre Sevilla şi Bayern, Sport Report. Telekom Sport 2 va transmite de la ora 21:45 încă un meci de gală din Liga Campionilor la handbal, Barcelona - Celije. Apoi, de la 22:00, vei putea sta cu ochii pe supermeciul Sevilla - Bayern, din Supercupa Europei de la Budapesta.



Ziua se încheie de la 23:50, cu emisiunea Sport Report, în care vor analizate rezulatele echipelor româneşti din preliminariile Europa League, dar şi prestaţia celor două echipe implicate în Supercupa Europei.

Apoi, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 3, Alexandru Săbău vă aşteaptă la o nouă emisiunea Top Interviuri, în care îl are ca invitat pe Tibor Selymeş.

Afla mai multe despre: program tv telekom sport joi 

viewscnt
Articole similare