Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joi se alege noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal. Cine este ultimul nume care a declinat oferta Federaţiei

Joi se alege noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal. Cine este ultimul nume care a declinat oferta Federaţiei

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin îşi alege joi noul selecţioner. Aurelian Roşca este ultimul nume care a refuzat oferta federală.

Naţionala de hanbdal feminin a României nu are încă selecţioner. Preşedintele Federaţiei de Handbal, Alexandru Dedu a confirmat varianta Aurelian Roşca, dar se pare că şi acesta din urmă a declinat posibilitatea de a prelua naţionala de handbal:

”Mâine (n.r marţi) este o Comisie Tehnică ce sper să facă nişte propuneri care să ne şi ducă în direcţia asta.  Mie îmi place foarte mult Aurelian Roşca, dar Aurelian Roşca a declinat. Am avut patru propuneri şi nu s-au putut şi mâine aştept soluţii de la Comisia Tehnică. (Tot român?) Aştept soluţii de la Comisia Tehnică” a explicat Dedu.

Pe 15 martie 2019, Tomas Ryde a devenit antrenorul celor de la CSM Bucureşti, ca mai apoi să fie solicitate de către actualul preşedinte al FR de Handbal, Alexandru Dedu, care i-a propus revenirea pe banca tehnică a României, după plecarea neaşteptată a lui Ambros Martin. Ryde a fost demis de FRF după Campionatul Mondial. Adrian Vasile este printre antrenorii care au refuzat propunerea Federaţiei Române de Handbal.

Afla mai multe despre: alexandru deduhandbal 

viewscnt
Articole similare