Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jonathan Sexton, declarat jucătorul anului în rugby! Irlandezii au primit cele mai importante premii!

Jonathan Sexton, declarat jucătorul anului în rugby! Irlandezii au primit cele mai importante premii!

Rugby

Comentarii

În cadrul ceremoniei de la Monaco, Jonathan Sexton, mijlocaşul la deschidere al naţionalei Irlandei, a fost declarat cel mai bun jucător al anului în rugby.

Duminică, la Monaco, au fost oferite premiile anului în rugby. Irlandezul Sexton a fost declarat cel mai bun jucător al anului, fiind urmat de Beauden Barrett (Noua Zeelandă), Faf de Klerk (Africa de Sud), Rieko Ioane (Noua Zeelandă) şi Malcolm Marx  (Africa de Sud).

”Vreau să le mulţumesc colegilor şi antrenorilor. Dacă un număr 10 câştigă acest premiu, este datorită echipei şi a antrenorilor care i-au făcut treaba mult mai uşoară. Suntem antrenaţi de cei mai buni din lume şi conduşi superb din teren de căpitanul Rory Best. Vreau să îi mulţumesc şi soţiei, cea care a fost alături de mine încă de la început şi a făcut tot posibilul ca eu să mă concentrez pe jocul meu. Vă mulţumesc foarte mult, este o mare onoare. Am văzut ceilalţi nominalizaţi şi îi admir pe toţi. Oricare dintre ei ar fi meritat acest premiu”, a spus Jonathan Sexton.

Irlanda a fost declarată echipa anului în rugby-ul mondial. Ultima formaţie din emisfera nordică ce primise acest premiu a fost Anglia, în 2003. Irlandezii au câştigat 11 din cele 12 meciuri din 2018. Au obţinut titlul în Six Nations fără să piardă vreo dispută şi au învins Noua Zeelandă pentru prima dată în istorie pe teren propriu. După o evoluţie ireproşabilă în 2018, antrenorul irlandezilor, Joe Schmidt, a fost şi el declarat antrenorul anului.

Afla mai multe despre: jonathan sextonrugbyirlandasix nationsmijlocaşantrenorjucătorechipăpremiuanglianoua zeelandăjoe schmidt 

viewscnt
Articole similare