Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jorge Mendes se implică din ce în ce mai mult la Juve. Vrea să ducă un super fotbalist din Premier League în Italia

Jorge Mendes se implică din ce în ce mai mult la Juve. Vrea să ducă un super fotbalist din Premier League în Italia

Juventus

Comentarii

Cel mai influent impresar din fotbalul mondial, portughezul Jorge Mendes are un rol important în ascensiunea clubului Wolverhampton. Acum însă, vrea să ducă cel mai bun jucător al ”lupilor” în Serie A, la Juventus.

Mendes a adus foarte mulţi jucători la Wolves, printre care şi Jorge Mendes. Acelaşi influent impresar s-a aflat şi în spatele transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. Şi-a deschis astfel porţile pe Juventus Stadium, la scurt timp după ce pare că le-a închis definitiv pe cele de pe Santiago Bernabeu.

Prin urmare, Mendes are tot interesul de a creşte nivelul echipei torineze. Interesul italienilor pentru Ruben Neves, cel mai valoros jucător de la Wolves se poate concretiza într-un mega transfer, ca urmare a implicării lui Mendes, agentul fotbalistului.

Neves (21 de ani) este cotat de Wolverhampton deja la 80 de milioane de euro, iar clubul a respins discuţiile cu Manchester United şi Tottenham. Daily Mail scrie că englezii vor accepta să discute cu Juventus ca urmare a implicării lui Jorge Mendes. Aceeaşi sursă precizează că italienii ar putea trimite unul sau doi jucători pe Molineux Stadium pentru a facilita tranzacţia. Primele nume vehiculate sunt Stefano Sturaro şi Marko Pjaca, fotbalişti deja împrumutaţi în acest sezon.

Afla mai multe despre: jorge mendesserie aruben nevestransferurijuventuswolverhampton 

viewscnt
Articole similare