Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a găsit fundaşul perfect pentru Tottenham. Londonezii pregătesc o ofertă uriaşă. Lovitură în plin pentru Chelsea

Jose Mourinho a găsit fundaşul perfect pentru Tottenham. Londonezii pregătesc o ofertă uriaşă. Lovitură în plin pentru Chelsea

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho vrea să-l transfere la Tottenham pe Nathan Ake de la Bournemouth.

Mourinho îl vrea pe Nathan Ake de la Bournemouth

La 24 de ani, neerlandezul este dorit de mai multe cluburi puternice din Europa, dar ar prefera să rămână în Anglia. Spurs este gata să plătească pentru el 50 de milioane de euro, la cererea expresă a lui Jose Mourinho, noul manager al echipei londoneze.

Interesant este că timp de 6 ani, Ake a crescut la Chelsea, fiind ulterior achiziţionat de Bournemouth definitiv pentru 25 de milioane de euro. A strâns până acum 108 meciuri pentru echipa lui Eddie Howie şi a marcat de 10 ori. Pentur Chelsea, în patru sezoane la prima echipă, Ake a jucat in doar 17 meciuri.

Pe lista lui Jose Mourinho mai figurează un apărator interesant. Este vorba despre Ruben Dias de la Benfica Lisabona. Portughezul de 22 de ani l-ar putea costa pe Mourinho 60 de milioane de euro, mai ales că el este urmărit de granzii din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: mourinhopremier leaguenathan ake 

viewscnt
Articole similare