Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, declaraţie în stilul caracteristic la prezentarea sa la Roma: ”Sunt un antrenor mai bun. Aştept cadouri din partea conducerii”

Jose Mourinho, declaraţie în stilul caracteristic la prezentarea sa la Roma: ”Sunt un antrenor mai bun. Aştept cadouri din partea conducerii”

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a fost prezentat oficial la Roma, iar portughezul a oferit o declaraţie în stilul său caracteristic.

AS Roma a dat o mare lovitură când l-a adus pe Jose Mourinho în oraşul etern, iar portughezul are multe de oferit pentru formaţia italiană. Câştigător a multiple titluri, cupe şi Ligi ale Campionilor, ”The Special One” este o enciclopedie de fotbal, care poate însemna foarte mult pentru orice club.

Iar tehnicianul portughez îşi cunoaşte valoarea, astfel că de multe ori oferă declaraţii de care numai el este capabil. Aşa a fost cazul şi la prezentarea sa la Roma, deşi acesta pare să îşi mai fi găsit umilitatea, faţă de instanţe anterioare.

Jose Mourinho, declaraţie în stilul caracteristic la prezentarea sa la Roma

”Am progresat, vorbesc serios, sunt un antrenor mai bun, este o meserie în care experienţa contează enorm.  Am trecut prin multe, mi-am împlinit visul de a cuceri trofee în Italia, Anglia şi Spania. Am învăţat şi din experienţe bune, şi din cele rele, sunt mai bine pregătit decât înainte.

Acum aştept şi nişte cadouri, sper ca oamenii din conducere să-mi ofere nişte cadouri, m-aş bucura mult. Mă va stimula să lucrez mai bine. Fanii au nevoie să se bucure de succese. Iar eu vreau ca succesul să vină cât stau eu aici. Am semnat un contract pe 3 ani, dar poate că voi mai semna încă unul…

Am o relaţie excelentă cu patronul. După prima întâlnire, mi-am dat seama că nu e proiectul lui Friedkin, nu e proiectul lui Jose Mourinho, nu e proiectul directorului sportiv Tiago Pinto, ci e proiectul lui AS Roma.  Vrem să creăm ceva care să dureze”, a declarat Jose Mourinho.

Jose Mourinho se află la a doua experienţă în Italia, după ce a mai pregătit-o pe Inter între 2008 şi 2010. Cu formaţia milaneză, ”The Special One” a reuşit o triplă faimoasă, înainte de a pleca la Real Madrid. Mai mult, până la triumful din ultimul sezon din Serie A, sub conducerea lui Conte, Mourinho fusese ultimul tehnician ce adusese titlul lui Inter.

Afla mai multe despre: serie aas romajose mourinhoprezentarea mourinhoprimă reacţie mourinho roma 

viewscnt
Articole similare