Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho nu a avut milă de Italia! ”A fost cea mai bună echipă de la EURO, până au jucat cu Spania!” Declaraţiile antrenorului portughez

Jose Mourinho nu a avut milă de Italia! ”A fost cea mai bună echipă de la EURO, până au jucat cu Spania!” Declaraţiile antrenorului portughez

EURO 2020

Comentarii

Italia a câştigat contra Spaniei, scor 1-1, 4-2 (după loviturile de 11 metri) şi a devenit prima echipă calificată în finala Campionatului European.

Chiar dacă a ajuns până în actul final, Jose Mourinho consideră că Italia a făcut un meci mai slab decât în partidele precedente de la EURO. Noul antrenorul al Romei o consideră pe Italia cea mai bună echipă de la Campionatul European, dar meciul contra Spaniei i-a schimbat puţin părerea. 

”Am simţit că Italia a fost ceea ce obişnuia să fie în anii trecuţi, o echipă solidă, răbdătoare, defensivă şi întotdeauna compactă, dar, Italia, până la meciul de aseară, a fost mult mai bună.

”Până ieri, Italia a fost cea mai bună echipă de la EURO!”

Până ieri, Italia a fost cea mai bună echipă de la EURO sau una dintre cele mai bune echipe. Jucau foarte bine la mijlocul terenului, triunghiul Verratti, Jorginho şi Barella era fantastic. Au fost foarte buni până la meciul de ieri.

Spaniolii au fost foarte buni, dar am fost dezamăgit în prelungiri că nu au avut o abordare diferită pentru că mai aveau schimbări la dispoziţie şi puteau încerca puţin mai mult”, a declarat Jose Mourinho, citat de Football Italia.

Tutuşi, fostul antrenor de la Spurs a spus că Italia merita se se califice mai departe de la loviturile de la 11 metri, deoarece selecţionata lui Roberto Mancini a făcut mai bine faţă presiunii. 

”Italienii au făcut faţă mai bine presiunii!”

”Întotdeauna este păcat pentru o echipă să piardă la loviturile de departajare, dar asta este realitatea fotbalului. Italienii au făcut faţă mai bine presiunii. Cei care câştigă merită să câştige. A fost un meci frumos”, a spus lusitanul.  

Afla mai multe despre: euro 2020-spania-italia-mourinho 

viewscnt
Articole similare