Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho transferă de la Real Madrid! "Specialul" a ochit un fotbalist de care Zidane vrea să scape

Jose Mourinho transferă de la Real Madrid! "Specialul" a ochit un fotbalist de care Zidane vrea să scape

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho (57 de ani) a "ochit" un fotbalist de la Real Madrid. Tottenham vrea să-l transfere pe Lucas Vazquez (28 de ani), un fotbalist care Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul madrilenilor, vrea să scape.

Internaţional spaniol, Lucas Vazquez poate lucra din nou cu Jose Mourinho. Fotbalistul era la echipa a doua a Realului când "Specialul" o antrena pe Real Madrid. La echipa mare a Realului din 2015, Lucas Vazquez a intrat pe lista neagră, iar Zidane poate fi de acord cu plecarea sa la Tottenham.

Mundo Deportivo scrie că Mourinho vrea să beneficieze de incertitudinea care planează asupra viitorului lui Lucas Vazquez la Real Madrid şi să-l transfere pe fotbalistul spaniol. Lucas Vazquez mai are contract cu Real Madrid până în iunie 2021. Real Madrid vrea 25 de milioane de euro în schimbul lui Vazquez, în timp ce Tottenham speră să-l transfere cu doar 17 milioane de euro.

În acest sezon, Lucas Vazquez a jucat doar 820 de minute sub comanda lui Zinedine Zidane, în 18 partide, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol. Per total, Lucas Vazquez a jucat 201 meciuri la Real, a marcat de 24 de ori şi a livrat 46 de pase de gol. Şi-a îmbogăţit palmaresul cu trei Ligi ale Campionilor, un titlu, o Super Cupă a Spaniei, două Supercupe ale Spaniei şi trei Mondiale ale cluburilor.

Afla mai multe despre: jose mourinholucas vazqueztransfertottenhamreal madrid 

viewscnt
Articole similare