Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Josep Guardiola, donaţie impresionantă pentru Colegiul Medicilor din Barcelona

Josep Guardiola, donaţie impresionantă pentru Colegiul Medicilor din Barcelona

Diverse

Comentarii

Antrenorul lui Manchester City a donat nu mai puţin de 1 milion de euro.

A făcut-o pentru Colegiul Medicilor din Barcelona, dar şi pentru Fundaţia Angel Soler Daniel. Este o donaţie mult mai mare decât cea a cluburilor Manchester United şi Manchester City, împreună.

Pep Guardiola (49 de ani) este unul dintre cei mai titraţi antrenori din lume în acest moment.

Spania - a doua cea mai afectată ţară din Europa - a înregistrat circa 7.800 de cazuri şi 292 de decese, potrivit televiziunii publice. Cea mai mare parte a cazurilor active au fost raportate în regiunile Madrid, Catalonia şi Ţara Bascilor.

Casele de pariuri au decis! Unde va pleca Guardiola de la Manchester City

Din 2016 la City, managerul catalan mai are o singură dorinţă. Să aducă la Manchester prima Ligă a Campionilor din istoria clubului. Acesta este şi singurul obiectiv care i-a mai rămas în acest sezon, după ce, ce-i drept, a cucerit Cupa Ligii Angliei la începutul anului. Man City are şanse mari să ajungă în sferturi, după ce a câştigat turul cu Real Madrid din optimi, scor 2-1.

Următoarea posibilă destinaţie a lui Guardiola, clubul care are însă cele mai mari şanse să fie preluat de către Pep este Juventus. Campioana Italiei nu are încredere deplină în Maurizio Sarri. 

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare