Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Camara, după primele zile la Craiova: „Condiţiile sunt spectaculoase, am rămas uimit” + Mesaj pentru suporterii olteni

Juan Camara, după primele zile la Craiova: „Condiţiile sunt spectaculoase, am rămas uimit” + Mesaj pentru suporterii olteni

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, acum câteva zile, transferul oficial lui Juan Camara, fostul mijlocaş a lui Dinamo.

Mă simt foarte fericit că Universitatea Craiova mi-a oferit această posibilitate. Este foarte importantă pentru mine. Sunt aici pentru a încerca să îmi ajut echipa cât mai mult posibil. Toată lumea ştie problemele pe care le-am avut la fosta echipă, la Dinamo. Am discutat cu Craiova în ultimul timp şi am ajuns la un acord.. însă au fost câteva probleme până am semnat,. Eu mi-am dorit foarte mult să joc. Sincer să fiu, am fost primit foarte bine. De când am venit am petrecut mai mult timp cu Matteo Fedele care m-a ajutat mult. Dar toţi băieţii m-au primit bine, la fel şi staff-ul tehnic. Principalul meu obiectiv este să îmi ajut echipa să câştige titlul pentru că acum suntem pe locul 3 şi se poate obţine la final acest obiectiv important pentru club, titlul de campioni. Personal vreau să îmi ajut echipa cu goluri şi pase decisive. Ştiam deja ceva despre acest club, pentru că am vorbit cu colegii care au jucat în România şi toţi mi-au spus că Universitatea este un club mare, foarte bine organizat, cu un stadion nou şi infrastructură bună.. Adevărul este că atunci când am ajuns aici, am văzut că este spectaculos, am rămas uimit. Puţine cluburi sunt la fel de bine organizate”, a declarat Camara pentru site-ul oficial al oltenilor.

Mijlocaşul a avut şi un mesaj pentru suporterii Universităţii: „Îi vom asigura ă vom lupta pentru campionat, obiectivul principal. Chiar dacă ei nu pot fi alături de noi, acum, la stadion, le garantez că vom da tot ce avem mai bun pentru ei”

Camara a ajuns la Dinamo în luna septembrie, sub formă de împrumut de la Jagiellonia. În Liga 1, spaniolul a bifat 12 meciuri, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere două pase decisive.

Afla mai multe despre: juan camarauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare