Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucăm acasă, toată lumea a văzut ce se întâmplă". Marius Şumudică, enervat din nou în Turcia. Ce a acuzat de această dată

"Jucăm acasă, toată lumea a văzut ce se întâmplă". Marius Şumudică, enervat din nou în Turcia. Ce a acuzat de această dată
Comentarii

Yeni Malatyaspor acuză greşelile de arbitraj ale arbitrilor după ultima remiză din Super Lig. Marius Şumudică şi-a spus nemulţumirea şi a explicat furia gazdelor.

Marius Şumudică, noi nemulţumiri în Turcia

Antrenorul român anunţă că echipa sa a fost privată de un penalty clar, iar faza nu a fost analizată cu arbitrajul video, în remiza cu Kayserispor, scor 2-2. 

"Am avut ghinion. În a doua repriză, nu am marcat din patru, cinci poziţii. Totuşi, am luat două goluri. 

Sunt aici de nouă meciuri şi nu i-am văzut pe arbitri să se ducă la VAR. Am revăzut faza de azi de 10 ori, a fost penalty. Totuşi, nici nu s-a dus la VAR. Şi-a îndreptat privirea spre cealaltă parte. Jucăm acasă, toată lumea a văzut ce se întâmplă. Nu cred că s-au luat deciziile potrivite", a declarat Marius Şumudică.  

La finalul meciului, preşedintele lui Malatyaspor a devenit agresiv şi s-a îndreptat spre centralul partidei. 

"Jucătorii sunt pe bună dreptate furioşi. Toţi au familii. Jucăm meciurile la -5 grade Celsius. Dacă s-ar fi dat penalty, meciul ar fi fost diferit. Nu l-au dat şi am pierdut toate punctele din cauza unei decizii greşite", a adăugat tehnicianul român.

Remiză pentru Şumudică în confruntarea cu Lung junior: Yeni Malatyaspor – Kayserispor, scor 2-2

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa lui Silviu Lung Jr., Kayserispor, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Turciei.

Yeni Malatyaspor a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Chouiar ’25 şi Buyuk ’36. Pentru Kayserispor au înscris Gavranovic ’56 şi Pektemek ’90.

Kayserispor ocupă locul 15 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor este pe 18, cu 15 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 45 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare