Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos total în Turcia, la meciul lui Şumudică! Preşedintele de la Malatyaspor a intrat pe teren să agreseze arbitri! Imagini virale cu antrenorul român | FOTO & VIDEO

Haos total în Turcia, la meciul lui Şumudică! Preşedintele de la Malatyaspor a intrat pe teren să agreseze arbitri! Imagini virale cu antrenorul român | FOTO & VIDEO
Comentarii

Haos total în Turcia, la meciul echipei lui Marius Şumudică. Malatyaspor a făcut egal, 2-2 cu Kayserispor, după ce a condus cu 2-0, iar final spiritele s-au încins. Preşedintele clubului lui Marius Şumudică a intrat pe teren şi a încercat să îi agreseze fizic pe arbitri, dar jucătorii au intervenit.

Haos total în Turcia, la meciul lui Şumudică! Preşedintele de la Malatyaspor a intrat pe teren să agreseze arbitri! | FOTO

Malatyaspor a condus cu 2-0 pe Kayserispor, în Superligă, iar lucrurile păreau că vor merge bine şi echipa sa va rămâne cu trei puncte. Chouiar (25) şi Buyuk (36) au marcat în prima repriză, dar în repriza a doua Gavranovic (56) şi Pektemek (90+1) au salvat un punct pentru Kayseri.

La finalul meciului, spiritele s-au încins şi preşedintele lui Yeni Malatyaspor, Adil Gevrek, a intrat pe teren pentru a agresa arbitri. Jucătorii echipei antrenate de Marius Şumudică au intervenit pentru a-l calma pe preşedinte. Jurnalistul Ali Budak a publicat pe Twitter o fotografie cu incidentele de la final.

Imagini virale cu Marius Şumudică la meciul Yeni Malatyaspor - Kayserispor 2-2 | VIDEO

Malatyaspor a început perfect meciul cu Kayserispor şi a deschis scorul prin Chouiar, în minutul 25. Echipa lui Şumudică şi-a dublat avantajul în minutul 36, prin Buyuk. A fost momentul în care antrenorul român s-a descătuşat.

Şumudică s-a pus în genunchi de bucurie, cu capul la pământ. Când s-a ridicat, „Şumi” şi-a aruncat la pământ fesul din cap.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyasporvideofotoincidentepresedintearbitri 

viewscnt
Articole similare