Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Jucătorii au deja planurile făcute”. Dinamo, situaţie fără ieşire. Ultimele detalii din Ştefan cel Mare

„Jucătorii au deja planurile făcute”. Dinamo, situaţie fără ieşire. Ultimele detalii din Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Dinamo, situaţie fără ieşire. „Câinii” pleacă azi în cantonament, însă după 1 iulie au de gând să îşi părăsească echipa.

Jucătorii au acceptat să plece în Turcia, în cantonament, pentru a avea pregătirea la zi şi pentru că era deja totul achitat, însă când vor reveni în ţară fiecare îşi va vedea de treaba lui.

Neplătiţi, jucătorii lui Dinamo nu vor să rămână la echipa din Ştefan cel Mare.

Nici Dusan Uhrin nu vrea să treacă peste actualele probleme şi surse apropiate clubului spun că ia în calcul varianta plecării.

„Încă sunt la Dinamo, asta e tot ceea ce contează acum", a declarat Uhrin pentru GSP, însă tehnicianul nu este convins că va începe sezonul pe banca roş-albilor. 

Apropiaţii săi confirmă ceea ce declarau liderii DDB încă de zilele trecute. 

„Este nemulţumit că nu se întrevede nimic bun. Nu se pot face transferuri, Dinamo se pregăteşte de insolvenţă, jucătorii şi-au depus memorii, ameninţă că vor pleca în grup de la 1 iulie. 

S-a mers în cantonament fiindcă era programat şi e bine să ai pregătirea la zi. Dar jucătorii au deja planurile făcute, în alte părţi", au transmis apropiaţii dinamoviştilor, conform sursei menţionate anterior.

EXCLUSIV Dinamo şi Astra i-au pus capac. Mattia Montini şi-ar lua la revedere de la România: „A fost o dezamăgire”. Singura echipă din Liga I care îi mai face cu ochiul

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare