Experiențe împreună.
You are here:

Jucătorii Concordiei Chiajna îi ironizează pe cei de la FCSB: "Dacă au ajuns să tragă de timp... Bizonul oricum are mare noroc"

Jucătorii Concordiei Chiajna îi ironizează pe cei de la FCSB: "Dacă au ajuns să tragă de timp... Bizonul oricum are mare noroc"

Liga 1

Aproape trei luni trecuseră de la ultimul gol primit de FCSB pe propriul teren în Liga I. Pe 12 august, roş-albaştrii remizau cu Astra, scor 1-1. Însă, recordul echipei pregătite de Nicolae Dică a fost oprit de Andrei Marc. Fundaşul a marcat pentru Concordia Chiajna în meciul pierdut de ilfoveni, scor 1-2.

"M-a mulţumit felul în care au jucat băieţii în acest meci. M-a nemulţumit rezultatul, aveam aşteptări mai mari, deşi eram convins că cei de la Steaua ne vor considera victime sigure. Ştiind calitatea jucătorilor pe care-i antrenez, eram sigur că nu vor primi multe goluri, aşa cum s-a întâmplat în ultimele meciuri ale celor de la FCSB" , a declarat antrenorul Concordiei Chiajna, Ion Moldovan.

"Am încercat să jucăm, am încercat să punem probleme Stelei. Am văzut meciurile trecute, în care le-au dat 12 goluri . O echipă ca Steaua să tragă de timp în ultimele minute... Înseamnă că le-am pus probleme. Au şi noroc. Bizonul nu ştiu ce face, dar se lipeşte la gol. E foarte norocos. Oricum, am pierdut puncte cu Steaua, nu cu Sepsi sau cu alte echipe mici.

Noi avem o echipă bună, mai avem timp, putem lega 4-5 victorii. Apoi, vom începe să băgăm din nou frica în echipele din campionat. Eu nu pot să spun că sunt dinamovist, am jucat la Ceahlăul, sunt din Piatra Neamţ, Ceahlăul e echipa mea de suflet" , a declarat Andrei Marc.

Comentarii
viewscnt