Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei se aşteptau la o victorie la limită: „Aşa e mereu în primul meci din Liga I” Cum se pregătesc pentru duelul din Conference League

Jucătorii Craiovei se aşteptau la o victorie la limită: „Aşa e mereu în primul meci din Liga I” Cum se pregătesc pentru duelul din Conference League

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat meciul cu FC Argeş, scor 1-0, din prima etapă din Liga I.

Craiova porneşte cu dreptul în Liga 1 şi se pregăteşte pentru debutul în preliminariile Conference League. Joi, de la ora 19:00, joacă în Albania, pe terenul lui Laci.

După meci, Alexandru Cicâldău a vorbit despre partida de pe teren propriu.

„Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Aşa e mereu prima partidă din Liga I. Am controlat marea majoritate a meciului, la final ne-a lipsit puţin inspiraţia.

Eu de 3 ani de când am venit la Craiova ştiu că se cere performanţă. Nu trebuie paşi greşiţi în acest sezon” a declarat Cicâldău după meci.

Era important în primul meci să câştigăm, să începem cu dreptul”

La microfoane după meci a apărut şi căpitanul oltenilor, Nicuşor Bancu.

„Din fericire pentru noi am reuşit să marcăm şi să ţinem rezultatul. Jucam acasă şi nu am vrut să ne încurcăm cu ei ca şi anul trecut. Era important în primul meci să câştigăm, să începem cu dreptul. 

Mă bucur că eu am revenit după două luni, nu am simţit nimic la picior şi asta mă bucură foarte mult. Va fi un an dificil, greu. Toate echipele au jucători buni, se organizează bine. Este greu să îi desfaci. Trebuie să jucăm bine de la portar până la atacant.

Clar noi 3 de anul trecut vom fi acolo, dar şi Sepsi a venit din spate”

Nu ştiu cum va fi lupta pentru titlul. Clar noi 3 de anul trecut vom fi acolo, dar şi Sepsi a venit din spate. Altele vor să vină. Nu se ştie niciodată în fotbal.

Trebuie să ne luăm revanşa în Europa. În fotbal sunt surprize şi trebuie să ne întoarcem cu o victorie. Avem un lot mai mare şi oricine va intra va da totul!” a declarat căpitanul Bancu, după meciul de la Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamarinos ouzounidisnicusor bancualexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare