Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Hermanndstadt, dezamăgiţi: ”Ne doream să luăm Cupa”

Jucătorii de la Hermanndstadt, dezamăgiţi: ”Ne doream să luăm Cupa”

Cupa României

Comentarii

Jucătorul formaţiei AFC Hermannstadt, Andrei Hergheligiu, a declarat, duminică seară, că echipa sa nu a lăsat o impresie urâtă în meciul cu CS Universitatea Craiova, subliniind că şi-ar fi dorit foarte mult să câştige Cupa României, mai ales că a jucat la gruparea craioveană.

"Am venit să jucăm, să câştigăm Cupa, cred că nu am lăsat o impresie urâtă. Craiova a jucat un fotbal frumos anul ăsta şi îi felicit. Mi-am dorit să luăm Cupa, mai ales Craiovei, dar le doresc succes în continuare. Îi batem în Liga I", a spus Hergheligiu la Telekom Sport.

Răzvan Dâlbea a apreciat că la meciul cu CS Universitatea Craiova diferenţa s-a făcut şi de valoarea individuală. "La acest nivel orice greşeaşă e taxată. Diferenţa s-a făcut şi de valorea individuală. Publicul nu ne-a afectat, aveam doar de câştigat din acest meci. Privim cu optimism viitorul, în Liga I. Totul este în regulă, salariile vin la timp şi abia aşteptăm să jucăm în Liga I", a spus Dâlbea.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

Afla mai multe despre: cs u craiovahermannstadtcupa romanieiherghelegiudalbea 

viewscnt
Articole similare