Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii echipei Poli Iaşi, bucătari pentru bătrânii de la Azilul “Sfânta Parascheva”

Jucătorii echipei Poli Iaşi, bucătari pentru bătrânii de la Azilul “Sfânta Parascheva”

CSM Poli Iași

Comentarii

Cu câteva zile înaintea Paştelui, fotbaliştii echipei CSM Poli au decis să facă un gest de suflet pentru bătrânii de la Azilul “Sfânta Parascheva” din Iaşi.

Elevii lui Flavius Stoican au acceptat provocarea de a participa un eveniment culinar, în scop caritabil şi vor prepara cozonaci, pe care îi vor dona ulterior bătrânilor nevoiaşi. La invitaţia “CozoApp”, singura aplicaţie mobilă de cozonaci din România, jucătorii şi stafful lui CSM Poli Iaşi se vor reuni, marţi, la ora 13:00, la atelierul de gătit Soft & Grace din Iaşi, unde îşi vor testa capacităţile culinare.

"În cadrul evenimentului, jucătorii, alături de antrenorul Flavius Stoican, vor forma echipe de câte doi şi vor pregăti cozonaci, un prilej excelent pentru jucătorii străini ai Politehnicii de a participa la una din tradiţiile româneşti de Paşte. Pe lânga buna dispoziţie care va fi creată, scopul evenimentului este unul caritabil, cozonacii urmând a fi donaţi azilului de bătrâni Sfânta Parascheva Iaşi", a declarat Sergiu Melinte, directorul de marketing al CSM Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: iasibucatarijucatorimesajajutor 

viewscnt
Articole similare