Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Farului, dezamăgiţi după eşecul cu FC Argeş: "O seară tristă". Ce spun de golul marcat de Latovlevici

Jucătorii Farului, dezamăgiţi după eşecul cu FC Argeş: "O seară tristă". Ce spun de golul marcat de Latovlevici

Superliga

Comentarii

Jucătorii celor de la Farul Constanţa au vorbit după eşecul înregistrat în partida cu FC Argeş, scor 0-1, în etapa a 27-a din Liga 1.

Jucătorii Farului, dezamăgiţi după eşecul cu FC Argeş. Ce spun de golul marcat de Latovlevici

Virgil Ghiţă şi Ionuţ Larie, cei doi fundaşi centrali ai formaţiei dobrogene, au analizat prestaţia avută de echipa lor. 

Ghiţă este de părere că Farul nu a făcut cel mai bun joc, dar meciul a fost decis în urma unei faze fixe, nu a unei acţiuni colective elaborate de adversari.

"A fost un joc deschis, cu o echipă bună care a venit cu gândul la victorie. Cred că nu a fost vina noastră, nu am făcut cel mai bun joc astăzi, dar până la urmă am pierdut dintr-o fază fixă pentru că ocazii, din punctul meu de vedere, nu prea au fost.

(n.r. despre topul făcut de spaniolii de la Marca) Am fost fericit, mulţumit, sunt bucuros pentru acestă realizare, dar sper să nu rămân numai cu ea. Mai am mult de demonstrat şi mult de arătat, trebuie să mai cresc", a declarat Virgil Ghiţă, la finalul partidei.

Şi Ionuţ Larie a recunoscut că el şi colegii săi nu s-au ridicat la nivelul aşteptat de Gică Hagi.

”Regele” a reacţionat dur la finalul meciului şi şi-a certat jucătorii, în special pe Dragşo Nedelcu, cel care a făcut faultul în urma căruia Iasmin Latovlevici a marcat golul care a relansat lupta la play-off.

"O seară tristă, din păcate. Pierdem un meci pe care trebuia să-l câştigăm dacă voiam să intrăm în play-off. Am avut meci acasă împotriva contracandidatei, am făcut un meci slab, de aici şi rezultatul, chiar dacă venit pe final. Eu cred că nu am făcut un meci strălucit.

Lato a avut o execuţie frumoasă. Suntem trişti în seara asta şi sper să ne revenim până duminică, să recuperăm punctele că suntem la un punct de Piteşti şi la meciurile directe ei sunt în avantaj şi trebuie să facem mai multe puncte ca ei. Eu sunt pozitiv şi sper ca la final noi să fim în primele şase", a adăugat şi Ionuţ Larie, la capătul meciului.

Afla mai multe despre: farulghitalarie 

viewscnt
Articole similare