Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB-ului, ameninţaţi de liderul propriei galerii! ”Se vor întâlni cu noi la poartă. Vom risca orice, inclusiv dosare penale”. Vlad, principala ţintă a atacurilor

Jucătorii FCSB-ului, ameninţaţi de liderul propriei galerii! ”Se vor întâlni cu noi la poartă. Vom risca orice, inclusiv dosare penale”. Vlad, principala ţintă a atacurilor

FCSB

Comentarii

După egalul cu CFR, liderul galeriei FCSB-ului, Gheorghe Mustaţă, i-a ameninţat pe jucătorii lui Becali. Acesta este nemulţumit de ultimele prestaţii ale echipei şi le-a transmis fotbaliştilor lui Petrea că prietenia dintre ei şi galerie s-a încheiat.

După al treilea meci consecutiv fără victorie, Gheorghe Mustaţă i-a luat la ţintă pe jucătorii FCSB-ului. Liderul Peluzei Nord a lansat ameninţări la adresa fotbaliştilor lui Becali, Andrei Vlad fiind principala ţintă a acestuia. Ieşit din închisoare de mai puţin de doi ani, unde intrase pentru constituire de grup infracţional, violenţă şi şantaj, Mustaţă nu s-a sfiit din a îi ameninţa pe ”roş-albaştri” cu violenţa.

Jucătorii FCSB-ului, ameninţaţi de liderul propriei galerii!

Liderul Peluzei Nord a fost în special dezamăgit de portarul Vlad, pe care îl acuză că ar fi costat-o ultimele trei titluri pe FCSB. Acesta l-a criticat dur pe tânărul ”goalkeeper”, înainte de a afirma că galeria ar putea recurge la violenţă, indiferent de repercursiuni, în cazul în care jocul echipei nu se îmbunătăţeşte.

”Nu se poate să ai atitudinea asta! Cristea se ruga de Vlad să iasă la o altă fază şi el nu ieşea. Ieşi, bă, că eşti portar! Ieşi pe centrare, te-a învăţat Duckadam de o mie de ori. Tot careul ăla e al tău(...). Ne-ai omorât cu fiţele tale.Păcat de atitudinea jucătorilor, că s-a văzut clar că jucătorii au avut atitudine.

Ţi-a zis Duckadam de acum doi ani să înveţi să ieşi pe 6 metri. Nu vreau să pierdem campionatul din cauza acestui băiat! Ne-am săturat! E al treilea an consecutiv în care acest băiat ne-a luat campionatele. Începând de azi, va fi mai dificilă o prietenie între noi şi jucători. Cu siguranţă în următoarele zile se vor întâlni cu noi la poartă.

Oamenii s-au săturat de acest băiat. Indiferent de interdicţii, noi suporterii ne vom asuma orice. Exact ce s-a întâmplat la PAOK. Şi ei şi-au asumat. Ştiţi când au intrat suporterii lui PAOK peste jucători în vestiar? Le transmit jucătorilor că nu mai există prietenie cu mine. Vom risca orice, inclusiv că ni se vor face dosare penale”, a declarat Mustaţă, pentru Radio Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbsteauagheorghe mustaţăpeluza nordandrei vladfcsb cfr 

viewscnt
Articole similare