Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB-ului, front comun pentru derby-ul cu Dinamo: ”Să jucăm în Ghencea e ceva unic. O întoarcere acasă! Aşteptăm de atâţia ani”

Jucătorii FCSB-ului, front comun pentru derby-ul cu Dinamo: ”Să jucăm în Ghencea e ceva unic. O întoarcere acasă! Aşteptăm de atâţia ani”

FCSB

Comentarii

Unul dintre marcatorii FCSB-ului cu U Craiova 1948, David Miculescu (21 de ani), a prefaţat derby-ul cu Dinamo, din etapa viitoare.

FCSB a început cu dreptul noul sezon compeţional din România. A învins-o pe U Craiova 1948, în deplasare, scor 3-1, într-un meci din prima etapă a Superligii. 

David Miculescu (8), Florinel Coman (16), din penalty, şi Malcom Edjouma (60) au marcat pentru vicecampioni, în timp ce Sekou Sidibe a redus din diferenţă pentru gazde, din penalty (75).

Miculescu nu concepe un alt stadion pentru derby-ul FCSB - Dinamo: ”Să jucăm în Ghencea e ceva unic. O întoarcere acasă! Aşteptăm de atâţia ani”

Următorul meci al roş-albaştrilor este marele derby cu Dinamo, din etapa viitoare, iar FCSB speră să îl dispute în cele din urmă pe stadionul Ghencea.

La finalul meciului de la Târgu Jiu, David Miculescu, primul marcator al FCSB-ului în acest sezon, a vorbit despre ”Eternul Derby” şi dorinţa sa de a-l juca în ”casa” celor de la CSA Steaua.

”Pentru noi, este ceva unic să jucăm în Ghencea, mai ales un derby cu Dinamo, chiar îmi doresc să jucăm acolo. Aşteptăm de atâţia ani şi sper să se întâmple acum.

Ce ar însemna pentru noi? O întoarcere acasă! Nu trebuie să-i luăm de sus pe cei de la Dinamo, pentru că sunt o echipă nou promovată, iar într-un derby se poate întâmpla orice”, a declarat Miculescu, după meci.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, din etapa a doua din Superligă, are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Rămâne de văzut unde se va disputa în cele din urmă acesta.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb dinamodavid miculescufcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare