Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii FCSB-ului l-au enervat pe Toni Petrea. Ce l-a supărat pe antrenor: "Chiar am discutat pe tema asta şi nu au făcut ce le-am cerut"

Jucătorii FCSB-ului l-au enervat pe Toni Petrea. Ce l-a supărat pe antrenor: "Chiar am discutat pe tema asta şi nu au făcut ce le-am cerut"

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie cu mari emoţii în meciul cu Gaz Metan. Florin Tănase a marcat unicul gol al partidei, în minutul 90+2.

"În timpul meciului se mai întâmplă să mai apară situaţii de genul acesta, iritabilitate. Sunt momente tensionate din meci, dar nu cred că s-a exagerat foarte tare. Am fost puţin supărat pentru că am discutat pe tema asta, jucător la mingea a doua din careu şi tocmai acest lucru nu l-am făcut. Am lăsat să vină jucător liber, nemarcat şi a avut o situaţie foarte mare de a marca.

Nu am reuşit să ne creăm foarte multe situaţii de gol. Am întâlnit o echipă adversă bine organizată, care a stat bine în teren. Au fost foarte agresivi şi foarte periculoşi pe contraatac. Nu am reuşit să găsim soluţiile potrivite, am fost destul de imobili, nu am avut mobilitate prea mare în jumătatea adversă şi de aici poate şi lipsa situaţiilor clare de a marca. Consider totuşi că am avut câteva oportunităţi de a înscrie, dar nu am avut şi luciditatea necesară" , a spus Toni Petrea.

REZUMAT FCSB - GAZ METAN 1-0:

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare